good news?

kanske fått ett natt vikarie på ett boende för utvecklingsstörda och funktionshindrade. ohh, hoppas det blir något av det här. för då har jag ännu en till sak och längta till. jag skulle bli så glad om jag fick jobba där. man kan alltid hoppas och hålla tummarna!

ska ta en allergi tablett mot min klåda och min nya tidning och sedan sova. hoppas jag kan somna ikväll så att jag inte ligger och funderar och grubblar hela natten. sov så gott och dröm sött!

update

dags att göra en fräsch och snygg uppdatering av bloggen nu. inte hänt så mycke sedan sist, jag jobbar och står i som vanligt. vantrivs något fruktansvärt på jobbet. det som jag var så glad över för en vecka sedan. kan inte ritkigt sätta fingret på vad som är fel men trivs är det sista jag gör.
jag räknar ned varje dag som jag jobbar, fick egentligen förlängt efter de här åtta veckorna men jag ska prata med chefen imorgon och förklara mig om varför jag inte vill ha förlängt. kommer kanske inte säga sanningen men jag ska komma på något bra, det ska jag. kan kanske säga att de kommer bli mycket eftersom att jag först ska åka utomlands, flytta hemmifrån och ta körkort. är nog inte den bästa förklaringen men jag tror inte att jag kommer att klara av och göra allt det där och jobba 83 procent på sjukhuset och sedan när det behövs i torshälla. jag kommer va helt slutkörd efter varje arbetspass och på det försöka och få iordning i lägenheten så att man kan bo där.

går inte att övertala mig på något vis, jag har bestämt mig. vill inte jobba kvar där! okej jag kan vara tim vikare där men inte mer än så. en del tycker säkert att det är idiotiskt att slänga bort en sådan chans när man fått förlängt vikariat och sedan inte tar den chansen. men jag vill inte ha ett jobb som jag inte trivs på och dessutom tackvare det gå och ha ont i magen varje dag för att jag ska jobba. då är jag faktiskt hellre arbetslös och lever fattigt. jag har ju egentligen klarat mig som tim vikarie hela hösten. i och för sig så är det ju annorlunda efter första april, då ska jag ine bo hemma längre, då flyttar jag och måste därmed också sköta räkningar, hyra osv. men jag ska nog klara av det också.

sju veckor kvar, sen är jag fri igen!

kent

kent

jocke berg

kent

sami sirvö

turné 19

snoooow snow snoow

vintern och snön har äntligen kommit. otroligt efterlängtad!! redan haft ett snöbollskrig och gissa vem som vann då? joo jag, björn gav upp när han fick snö i skorna. så vinsten gick till mig själv. vart inte så överraskad, så går det om man inte är förberedd.

heeeeeej mitt vinterland!!!


vintern som kanske kommer

vintern som aldrig kom

big, big news

jag fick ett jobb igår, är fortfarande chackad. hur ofta händer det att en chef från en avdelning man vart tim vikare på ringer och frågar om man vill ha ett vik på åtta veckor som sedan kan bli mer?!  händer nog bara en gång i livet.

när hon hade pressenterat sig så försökte jag komma på vem det var och medans jag gjorde de berättade hon om jobbet och så. sen fårgade hon bara om jag var intresserad och jag svarade ja! nu i efterhand har jag inte den blekaste om vad hon sa okej i stora drag vet jag vad hon sa men absolut inte något specefikt. jag vet det viktigaste i alla fall. inskolningsdagar idag och imorgon sen börjar mitt schema redan på måndag.

hoppas på att jag får mit schema idag och jag hoppas innerligt att det inte är så många a-turer efter en c-tur. sluta halv tio sedan hem och försöka att varva ner (som man aldrig lyckas med) sen upp igen och börja kvart i sju igen. sist jag jobbade så fick jag sitta i massage stolen de har på jobbet innan jag skulle gå hem och då vart man faktiskt mer avslappnad. somna som en stock när jag kom hem. ska kanske prova det ikväll också om den inte är upptagen vill säga. om den är de får jag kräva en massage när jag kommer hem istället.

my dream

hawaii,
det är det jag drömmer om när jag försvinner bort.
att flytta till hawaii är en min högsta önskan!!

dream four


dream three


dream two


dream one

nerifrån och upp

dit jag drömmer mig bort

my little secret

jag är inte en sådan person som pratar om mina problem, tankar eller mina funderingar jag har. jag håller de inom mig och sedan tänker jag på det alldeles för mycket. jag har faktiskt aldrig vart en sådan person som öppnar mig speciellt mycket för andra om jag har några problem eller om jag mår dåligt. har alltid varit den som alltid mår bra, lyssnar och hjälper andra. okej ibland brister ju även min fasad och då kan man inte hålla tillbaka varken tårarna eller den ilska man får. ilskan får man för att man blir arg på sig själv för att man inte ens kan prata med någon som står en själv väldigt nära. så, då vet ni det också!


the big news

igår åkte alla mina naglar. borta är dom, vet inte vad jag ska göra så att de stannar längre. jag kan erkänna att jag är världens nagelbitare. inget man ska vara stolt över direkt. men nu ska jag faktiskt försöka att låta dom växa och gro så att de blir så där fina som jag hade dom på studenten. då var dom hur fina som helst men sen när jag åkte till usa, planet till hawaii rykte dom. dom stannade nog kvar i san francisco eller nåt för med till hawaii var dom inte.

köpte mig ett par nya skor igår, halva rea priset. wohoo!!! då slår josefin till. men jag lyder pappa, ska inte använda dom förän det blir torrt och lite vår ute. med andra ord snart, för vintern kommer nog inte. blåst storm och snöat lite nu sista veckan men nu kommer säkert våren komma. det hoppas i alla fall jag på så jag får börja använda mina nya skor!

the new one


ja den stora nyheten, som egentligen de flesta vet om är att jag ska flytta hemifrån! den första april flyttar jag och björn till en trea på 72 kvm mitt på stan. smedjegatan är då min nya adress. balkong mot drottninggatan och ett enormt stort vardagsrum. tar väl ungefär två minuter att gå till tågstatonen. ska bli hur kul som helst :) drygt två och en halv månad kvar nu och vi har redan planerat hur nästan hela lägenheten ska se ut. längtar så oerhört mycket till april.

newcomer

då försöker vi igen. skrev ett inlägg men det försvann, förstår mig inte riktigt på det här ännu. men det kan det bli en ändring på faktiskt. (om jag ska vara ärlig har jag försökt att få upp de här inlägget ett bra tag nu utan att lyckades så där bra som jag vill att det ska bli)

ja som sagt va, jag är ny här. kanske man redan förstått, ska skriva ner alla min tankar och funderingar. vad som händer i mitt liv och vad jag har för planer för dagen, imorgon och för framtiden.

helgen, fredag lugn middag hemma hos pojkvännens föräldrar. sen såg vi på let's dance, första och sista avsnittet jag kommer titta på. tycker inte ritkigt om sådana där underhållningsprogram eller vad man ska kalla det. tycker om så ska det låta, men det är det lite mer klass på.

lördagen gick ut på att övertala jessica att följa med på krogen, lyckades exemplariskt. hon följde med och det var ingen av oss som var missnöjd med kvällen dagen efter. alldeles för länge sedan någon av oss var ute och shakade. ännu roligare var det när jonna och sia också följde med.

söndag var en äkta söndag, slapp och lugn. precis så som en söndag ska vara när man varit ute dagen innan. var faktiskt inte så bakis bara så där alldeles lagom seg. men nu är det en ny dag och ny vecka.

jessica och josefin
jessica och josefin förfestar på söder

the first one

välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0