ett bra blogginlägg?!

vad ska ett sådant inlägg innehålla?
- spänning?
- skvaller?
- dagens outfit?
- tråkigheter?
- dagens värsta?
- hur dagen har varit?
- vad man ska göra efter man skrivit inlägget?

jaa så här kan man hålla på i all evighet, det finns nog inte rätt och fel på hur ett blogg inlägg ska se ut. gjorde ett test förut idag hur jag som bloggare var. jag gjorde testet och jag var en sån som skrev om:

"din blogg är din offentliga dagbok. du skriver om tentor, mensvärk, godissug, barnuppfostran, tandläkarbesök, ångest, spindelfobi och relationsproblem. du skiter fullständigt i huruvida dina inlägg innehåller korrekt grammatik, kommatering och tangentbordsmissar. din blogg är ändå bara till för vardaglig ventilering och att ingen läser den bekommer dig inte det allra minsta."


är det sant då? att om ingen läser den så "bekommer" det inte mig alls. joo det gör de faktiskt, jag vill att folk ska läsa min blogg, gärna tycka till lite också :) eftersom att jag älskar att läsa andras bloggar så ska våäl jag kunna ge nåt tillbaka. kan också vara kul för mig att gå tillbaka några månader och kolla vad jag skrev och gjorde just den dagen.

ska kila iväg och ta på mig dagens outfit, ska nämligen på födeslsedags kalas ikväll. kommer jag bli en sån som sedan tar kort på mig och kläderna bara för att visa vad jag har på mig? en såkallad "dagens outfit kort" jaa kanske någon gång, men eftersom inte ens jag vet vad jag själv ska ha på mig ikväll så blir det nog inget kort idag. kanske en annan gång, kanske inte.

/ josefin

.....

beyond the break


"beyond the break" ikväll klockan åtta. kommer dock missa det på grund av ett födelsedags kalas. men för allt i världen får jag inte missa reprisen på söndag.

är det inte en typiskt "josefin serie" så säg? :) älskar allt som har med surfning, hawaii, sommar, stränder och flip-flips att göra. bara älsklar det!!! :)


måste komma ihåg reprisen inte glömma!!!! kan någon påminna mig? :)

lördagen

hjärta


stockholm, lördagen den 26 maj, 2007
  
vaktavlösningen på slottet. undra vilken gång i ordningen det var jag såg den?! hmm, jag måste ju minst ha sett tjugo styckna. kan nämnas också att det var björns första vaktavlösning. i alla fall första han kommer ihåg :)


  
på båten ut till fjäderholmarna. vi vet fortfarande inte om man fick sitta där vi satt men det var ingen som kom fram och sa till oss så man fick väl sitta där antagligen. inget vi klagar på för det var mys pys att sitta längst fram i båten och bara njuta av solen och sällskapet.
är man turister i stockholm så är man, björn fick stå bredvid det konstiga trädet. ett äkta turist kort :)   
utsikten från fjäderholmarna ut mot vattnet. världsa mysigt det var, kan tillägga att ölen och smirnoffen inte fastnade på bild ;) eller gjorde den det?! :) HAHA

ett helt år :)


tre hj?rtan

JAG ÄLSKAR DIG!!!


ett år med dig :) gudars att man kan falla för någon så som jag gjorde. jag älskar dig min allra sötaste och raraste ögonsten!

stockholm idag, slottet, båtturen till fjäderholmarna, jordgubbar på torget, god mat, mys pys helaste dagen med andra ord :)


ska gå och göra en söt frukost till min älskling nu, sen det viktigaste får jag inte glömma innan jag åker idag, KAMERAN!!!

pirates of the caribbean

depp
grr.. på söndag kväll ska jag sitta och dregla över honom i två tiiiiimmar och fyrtioåtta minuter. underbart!!! :)

duktig?

jaa tydligen är jag det. DSK sköterskan tyckte inte att jag behövde visa henne en gång till att jag kan det där med insulin. hon tyckte det räckte med igår och idag. vi ska gå igenom provet kl ett sen är jag klar :) då är min insulindelegering klar. blir mycket lättare om jag har det ill sommarn när jag ska jobbakväll, då behöver jag inte byta med någon annan grupp utan då fr jag ha mina egna pensionärer som jag alltid går till, även de som har insulin.

va ju meingen att jag skulle tvätta igår, men sån otur som jag har så fanns det ju självklart ingen tvätt tid och jag får istället tvätta på en fredag kväll, wooho NOT!! jaa men det måste ju göras så, inget mer med det.

vattnade mina blommor i ballkonglådorna igår och upptäckte att en liten blå sötis blomma hade slagit ut. tänk så bra, då sköter jag ju om mina blommor. trodde faktiskt inte att de skulle växa. värre är det med blommorna i krukorna :( men mormor sa faktiskt att daliorna är svåra att sköta så alla kan ha död på där blommorna, inte bara jag.

får inte glömma att köpa en konfirmationspresent till cillan i stockholm imorgon. sen är det kyrkan som gäller på söndag. ska bli kul och se hur de gör, kommer knappt ihåg hur vi gjorde på min konfirmation.

nee ska kila ner i tvättis stugan nu innan nån tar min tid. byta lakan kanske man ska göra samtidigt?! jaa jag gör det, då har jag det gjort sen.


chiing chong flaggstång

längtan ...

dream three
jag vill åka tillbaka!! såg en serie på femman igår kväll från hawaii, då tänkte jag bara att jag vill tillbaka. åka dit och jobba surfa och bara leva livet. hur underbart skulle inte det va?!

äntligen!!

till slut kom jag hem, trodde inte det när jag verkligen låg ner över cykeln och försökte ta mig framåt i stormen. men jag kom hem och jag gjorde bara ett plutte litet stopp hos mormor, men sen var de raka spåret hem. nu sitter jag här och pustar ut, ska springa ner till tvättstugan och kolla om det finns någon tvätt tid ikväll, sen är det bara att börja och städa. den berömda städ torsdagen idag ju.

jag blir inte förvånad om björken blåser ner här utanför sån storm är det faktiskt.

jobbat idag också, det va faktiskt kul idag med :) gjorde första delen av de tre delarna till att få min insulindelegering. imorgon ska jag visa distriktssköterksan ännu en gång att jag kan ge insulinet. sen om jag klarar det imorgon med och nästa torsdag så får jag min insulindelegering :) wohoo..

én dag kvar sen åker jag till stockholm med björn :) vi ska äta jordgubbar på hötorget, vi ska gå till slottet och kolla på vaktavlösningen, vi ska åka båt ut till fjäderholmarna och äta hemmagjord glass och storsa runt på ön, vi ska äta god mat på en mysig resuarang och vi ska antingen gå till skansen eller gröna lund på kvällen.

tänk att jag och björn har varit ihop i ett år på lördag. kan man inte tro, när vi hade varit ihop si så där nio månader så tyckte jag att det var en evighet, men en evighet på ett bra sätt men nu då, ett år! kul men ändå läskigt att tiden kan gå så fort som den verkligen gör. det ser man ju bara om man är ledig en dag, dagen schwissar ju bara iväg och man hinner inte ens hälften av det man skulle hinna med.

woooho

jag lyckades, nu är det lite tjusigare här. provat mig fram länge nu men nu fatade jag och lyckades i alla fall att få det lite finare.

jobbat idag och jag har så himla kul på jobbet, herre gud!! jag trivs så himla bra och jag garvar verkligen igenom dagarna på jobbet. idag tjatade jag ihjäl dom om mina vuxenpoäng :) jag gjorde frukostkorv, kokt potatis och pepparrotssås. vart så himla gott och jag skrapa ihop några vuxenpoäng till. men så vuxen har jag inte blivit så att jag dricker kaffe inte. HAHA.
ska jobba imorgon också, kommer säkerlogen bli minst lika kul. nästa vecka ska jag jobba torsdag, fredag, lördag och söndag. kan inte bli bättre :) snart är det sommar cokså och då kommer jag jobba fem till sex dagar i veckan. kommer bli en rolig sommar fast jag ska jobba hela sommaren.

jag vill gå på pirates ikväll/inatt, men som vanligt är josefin ute för sent och biljetterna är självfallet sluuuut :(

bästa presenten

NALLEBUDET!

morsdag på söndag och jag hittade värdlens sötaste present :) NALLEBUDET, du väljer nalle, tillbehör och gratulationskort sen är det klart. nallen skickas till den personen du vill och du får betala den. inte så farligt dyrt heller faktiskt. man kan göra nallen så personlig när man får välja själv. ska prata med syskonen om den bästa presenten sen är det bara att gå in på http://www.nallebudet.se


kanske kan skicka ett nallebud till en annan person också?! varför inte? :)nallebudet
nallebudet
nallebudet

the OC

 
  


the OCnedrans vad jag kommer sakna OC :( hann inte se avsnittet igår så åkte hem till slsgsta idag och såg avsnittet. det absolut sista OC avsnittet. bara man tänker på att det va det sista avsnittet så är det ju sorgligt. kommer sakna det! väldigt mycket. något man tittat på hur många år som helst sen dör en av huvudrollerna sen en säsonng senare så är serien slut, död :(

hoppas för guds skull att den sista serien kommer ut på dvd box som de andra säsongerna gjort. måste det göra tycker jag, varför skulle den inte?! jaa varför inte? har alla soundtracken till OC på datorn, man kanske ska inför skaffa sig alla på riktigt med skivomslag, skiva och fodral. verkligen en bra idé av mig själv där :)

nå vad tyckte jag om sista avsnittet då? joo riktigt bra, en fin och bra avslutning på en sådan exteremt bra serie. chohens lilla flicka var så där otroligt söt som man kunnat tänka sig och cooper sonen då?! oh rös till i hela kroppen när man såg hur allt hade gått för allihopa.

driving down the 101
california here we come
right back where we started from

california
(california)
here we come


mates of state - californialove, josefin

nittonde maj

igår fyllde morfar år :) tänk att han blev nittio år, det kan man inte tro faktiskt. han fick världens bästa prsenter och vart överlycklig :) jag hade förstorat ett kort som jag hittae härom dagen nere på morfars kontor. på kortet var han ungefär fyrtio år, alltså femtio år sedan. länge sen men han var verkligen sig lik :)

förstorade en bild åt mig också så nu måste jag rama in det och sätta upp det på väggen. ska förstora ett kort på mormor också när hon va yngre sen ska jag sätta upp dom bredvid varandra.

melodikryss dags nu, sköt er! ;) ciao

femtonde maj

oh vad jag saknar henne! hon kan ju inte bara flytta till tyskland så där. det tycker jag inte alls om. vill att hon ska komma hem till sverige och flytta in i samma hus som jag drömde härom natten. tänk om drömmar kunde slå in i alla fall någon gång då och då. för då skulle jag vilja att den här drömmen slår in. kännt henne alldeles för länge för att jag inte ska kunna sakna henne bara för att hon flyttar till ett annat land.

funderar faktiskt på att åka ner till henne och hälsa på. pratar med henne på msn nu och när hon sa att hon hade tänkt på mig igår innan hon somna kom tårarna.

det är inte dyrt att åka till berlin, åtta hundra tur och retur. sen bor jag gratis där nere, så det är egentligen bara resan och fick pengar som kostar.

trettonde maj

skryt inte om det du egentligen inte har. en dag kommer du åka dit så det smäller om det och då kommer jag bara att skratta åt dig och säga att du får skylla dig själv. du vet precis vad du gör och du vet att det är olagligt. gör rätt för dig istället för att leva i en stor lögn, för det är precis det du gör. den kontakt vi har är ingen kontakt överhuvudtaget.


första maj

hibiscus

RSS 2.0