gaaahhh...det absolut värsta jag vet är
när folk bara tar saker för givet!!

lovely!

lars winnerbäck

11 november 2007

lokomotivet, eskilstunaimage140
fotograf: josefin gustafsson :)

äntligen!!!!KENT

17 november 2007

globens annex, stockholm


image130
onsdag


nu ska jag laga mat. korvstroganof och ris. ska göra lite extra så att det bli några matlådor så björn slipper att variera mellan smörgåsar och nudlar när vi inte gjort iordning någon matlåda dagen innan. så ett storkok med korvstroganof blir det idag.

ska iväg och jobba sen. de här nedrans kvällarna. tycker inte alls om det!! det enda jag gör om dagarna är att vänta. jag försöker att fördriva tiden på bästa sätt. ska åka förbi slagsta innan jag cyklar vidare till jobbet idag och kola mailen som jag fortfarande inte flyttat från datorn i slagsta till min dator.

nu vankas det storkok!


ansiktsbehandling


det är tisdag och idag ska jag äntligen få gå på min efterlängtade ansiktsbahandligen som jag beställde i slutet av augusti. tänk att det är så långa väntetider för sånt. skönt med lite ompyssling i det här tråk vädret :)

:)
image139


försvunnen koncentration


varför ska det vara så svårt att koncentrera sig ibland? när man bäst behöver sin koncentration så är den spårlöst försvunnen. men hoppet sviker än inte i första taget. jag hoppas innerligt att det kommer gå bra fast att koncentrationen är borta.


tråk onsdag

motivationen är borta med vinden. vill ha tillbaka den, behöver den verkligen nu!! men vinden vänder inte så jag får helt enekelt förlita mig på turen och mitt minne.

livet då?! jaa paniken kommer krypande, vet inte vad jag vill med mitt liv. jag vill plugga men jag vet inte vad jag vill plugga. då är det fan inte lätt här i livet! tror att jag at två alternativ om vad jag vill plugga men det kan ändras fort.

ska jobba ikväll, hatar att jobba kväll, inte min grej alls. jag är en morgonmänniska. är tvärtrött redan kl åtta om kvällarna. då går det ju inte att jobba kväll inte men vad gör man inte för att få lite klirr i kassan?! jobbar kväll imorgon med sen är jag ledig, fredag, lördag och söndag. ska bli skönt med en hel ledig helg tillsammans med björn. ska snart ner och möta honom på stan innan jag måste cykla till torshälla i det här totala skit vädret.

känns som mitt liv är ganska värdelöst för tillfället, eller jaa i alla fall på vissa plan. vet inte om det är november deppen som verkligen bitit sig fast eller vad det är. vet i alla fall att jag är kärare än vanligt och att jag stormtrivs med lägenheten och min sambo :)
RSS 2.0