ännu finare och sorgligare


lovely!!


:(

fgyj

egh
jag älskar dig
♥ ♥ ♥

onsdag

klockan är redan ett och nu ska jag fortsätta att fylla ut denna dag med olika aktiviteter som behövs göras. ska fixa med de halv ruttna blommorna som antagligen frysit ihjäl ett antal gånger den gångna veckan. men nu åker de i sopnedkastet. sen ska det planteras höstblommor som ska hålla ett tag till. ska bära ned alla balkong och loft möbler i källarn också, ska göra rent dom lite innan bara. tycker lite synd om dom för den där källarn är inte så himla inbjudande, kall, mörk och illa luktande.

var på ica maxi med jessi på förmiddagen idag. det är faktiskt lite billigare än vanliga ica. men rackarns vad mycket folk det var. bilar överallt på parkeringen och inte en enda ledig kundvagn. jessi och jag strosa runt där med varsin kundkorg. roligt att det kommer lite nytt till stan men det kommer nog ta någon vecka innan man kan åka dit och handla normalt. lär vara mycket folk nu till en början.


dubbel avsnitt av grey's ikväll
med start klockan åtta
:)

jag älskar dig
♥ ♥ ♥

telia kundtjänst

ringde precis dit för att kolla lite med min mobilfaktur. roligare kundtjänst har jag nog inte varit med om. istället för att "tryck ett för... tryck två för ...." så säger dom "vad gäller ditt ärende?" så får man säga vad det gäller. sen får man miljoners olika alternativ på vad inom mobiltelefoni det kan gälla. när man sagt vad man väljer av dessa förslag så får man ytterligare välja på några andra förslag och så håller det på ett tag sen får man en uppskattad väntetid. min väntetid var som tur var bara på en minut. sen säger den vänliga rösten "ditt samtal kopplas nu fram"

tänk om fler kundtjänst människor och telefonförsäljare skulle vara som telia-kundtjänst-rösten då skulle jag faktiskt tycka lite mer om att ringa till olika kundtjänster och vara lite vänligare och inte lika otrevlig mot telefon försäljarna. den inspelade telia-kundtjänst-rösten ska ha tack för att den var så trevlig och vänlig :)


om någon vill ringa och höra
telia-klundtjänst-rösten
är telefon numret 90200


jag älskar dig
♥ ♥ ♥

åt helvete med den här dagen!!!

jag är på dåligt humör och irriterad. jag hade det under kontroll tills helvetet braka loss. när jag äntligen hade kommit på vad jag skulle äta idag så går allting fel. eftersom jag jobbar mellan fem och nio ikväll så måste jag försöka kombinera både lunchen och kvällsmaten på något sätt. jag var sugen på morötter så jag skala en morot. sen hade jag lite rösti i frysen som jag laga iordning, hällde upp juice i glaset och skulle börja äta. ska ta lite lingon till och kommer åt juice glaset med skeden och håller ut det över hela bordet. tidningen, posten och duken vart totalt dränkta. droppade juice om allting! den svaga irritationen och det dåliga humöret jag haft sen jag vaknade bröt ut och jag visste inte alls vart jag skulle ta vägen. tillslut lugnade jag ner mig, plockade bort allting och torkade bort alla juice från alla tänk bara springor i bordet.
sen tänkte jag att jag skulle göra en sallad på all vitkål jag köpt häromdagen. hade ett recept på coleslaw som innehåller en hel del vitkål. började fin strimlade vitkålen och rev lite morötter, blandade gegga mojan som man skulle blandas med allt. inser då innan jag ska gegga runt allting att vitkålen och morötterna är inte alls så mycket som det stod i receptet utan tio gånger så mycket. tappar då helt lusten med att vara duktig och göra iordning en sallad och slänger allting i sopnedkastet.

jag blir ju inte gladare av att jag ska cykla till jobbet i årets värsta storm. troligtvis kommer det bli som alltid, vinden kommer ändras efter hur jag svänger. hoppas för sjutton bara nu att inte kvällen på jobbet kommer gå åt helvete den med. snälla, låt den här kvällen bli lugn!!

tänk vad det dåliga humöret kan göra med en och ens vardag. det enda som kan bota det är lite kärlek från min söta pojkvän som är på hemgång från skolan nu. hoppas min övertalningsförmåga kan övertala honom att skjussa mig till jobbet. det skulle vara guldvärt en dag som denna.

slängde precis receptet på salladen för jag tänker då inte försöka att göra den någon mer gång, det kan ni skriva upp. undra bara nu vad jag ska göra med den andra halvan av vitkål som jag har kvar?!


jag älskar dig
♥ ♥ ♥

tvättdag

tvättdag idag igeeeen.. känns som att det enda jag gör är att tvätta, städa, plocka iordning och jobba. är det de livet går ut på när man flyttat hemifrån?! för i såna fall så ska jag nog skaffa mig en hemmafru som kan göra allt det där åt mig. det tar både upp en massa tid och så är det hur tråkigt som helst.

jobbar ikväll och imorogn kväll. sen på onsdag när det ska bli fint väder så är jag ledig och då ska jag bara vara så där väldigt ledig. inte göra så mycket överhuvudtaget. kanske laga någon rolig maträtt på kvällen. men något mer ska jag inte göra. vila, lyssna på musik och bara njuta av ledigeheten.

som sagt, tvättdag idag, ska kila neråt till tvättstugan och sätta på de två första och förhoppningsvis enda maskinerna för dagen.


maia hirasawa - gothenburgjag älskar dig
♥ ♥ ♥

min stora dröm

jag tror på mig själv och jag tror att jag kommer att klara av det och vad jag förstår så tror andra på mig också. men då ska jag lägga ner mycket tid på det och verkligen satsa på det. det är precis det jag vill och tänker jag göra också. jag vill satsa och klara av det här! jag har ett stort mål med allt detta och om jag klarar av det så kommer båda två må så mycket bättre.

tänk om ..... :)


jag älskar dig
♥ ♥ ♥

"ingenting"

många som har skaffat sig bloggar nu. roligare ju fler bloggar man får läsa. eller ja det beror på om personen är duktig på att uppdatera inte ;)

såg en otroligt hemsk domkumentär om en liten pojke som kanske var i åtta år ålder och var döende. man fick följa han, hans familjs och assistenternas liv. grät floder i slutet! pojken dog och alla var helt förstörda. som inte det var nog så visade bilder från när han var friskare, när hans assistenter lekte med honom och man såg hur hela han sken upp som en sol för att han hade så himla roligt. sorligt att en massa konstiga sjukdomar ska drabba små barn. det är de värsta jag vet är när så unga människor dör. de har egentligen hela livet framför sig när något så hemskt händer.

"svensson svensson" ikväll och den ny beck film, "det tysta skriket"  kan inte bli en bättre kväll. ska försöka att hinna dammsuga fort innan björn kommer hem från jobbet. fixa iordning lite här hemma och tända lite ljus och så. precis som han hade gjort när jag kom hem igår kväll. en mysigare och underbarare pojkvän kan man se sig om i stjärnorna efter.

lyssnar på kents nya singel. det är nog faktiskt ganska bra egentligen. ju mer man får lyssna på den så kommer man nog älska den mer. små älskar den lite redan, tänk hur de då blir om några dagar :)


"jag ska göra någonting
jag ska slå er med häpnad
gå över en gräns
jag ska bryta mig ut"
kent - ingenting


jag älskar dig
♥ ♥ ♥

snuvig och hostig

det är ju inte så att jag har gått och blivit förkyld igen? joo det är precis så det har blivit. var hostig och hängig i tre veckor sen när allt börja bli bättre så var de björns tur att bli som jag hade varit. nu när han är inne på sin fjärde vecka har jag gått och blivit ännu förkylare. snuvar, snörvlar och hostar. hostan är egentligen inte så farlig men snuvan och alla miljoner gånger jag nyser har blivit alltför många gånger. just nu tror jag att jag håller på med nåt slags rekord i flest nysningar på minst tid. nyser hela tiden!!

gårdag kvällen på jobbet var jobbigare och stressigare än jag trodde. när man är ensam så är det ju så och det är förståligt. men igår när vi var två så var det precis lika jävligt dom förut. trodde att det skulle bli bättre nu när vi fått tillåtelse av chefen att jobba två på kvällen men så är det inte. skulle ha jobbat till nio igår kväll men när klockan var tio i nio och vi hade hunnit med det vi skulle på kvällen så larmar en "piiiip pip piiip"  tant och vill ha hjälp. lagom glada vi vart då! well får hoppas att det går bättre ikväll för imorgon bitti ska jag upp halv sex och cykla till jobbet igen.


♥ ♥ ♥tessis, jag saknar dig med!! jag hinner inte vara
inne på msn så mycket längre och du går i skolan
helaste dagarna. får passa in en tid snaaaarast
så vi kan ses. och du, krya på dig :)

sovmorgon

varit en konstig dag idag. sovmorgon till nio sen gick upp och gjorde iordning frukost till mig och björn, när vi hade ätit frukst och läst tidningen så gick vi och la oss igen. sov till tolv och det var hur skönt som helst men sen vart ju hela förmiddagen förstörd. vi sov bort förmiddagen sen va det bara att sätt igång.
björn skulle börja jobba vid tre tiden och jag börja klockan fem så jag cyklade till slagsta med honom. sen fortsatte han till torshälla. sitter och väntar på att klcokan ska bli halv fem så jag kan cykla vidare till jobbet jag med. konstiga tider idag, fem till nio ikväll. ganska okej tider men fast jag försöker att inte tänka på att jag ska jobba så liksom går man och väntar på det hela dagen. jobbar såhär imorgon också sen blir det som avnligt på torsdag och fredag.

hade klantat till det ordentligt med några papper jag skickade in förra veckan. fick tillbaka det idag och det visades att jag glömt att svara på en simpel liten fråga. ett liten plutte kryss saknades på en fråga. så det var bara att kryssa i och skicka tillbaka det nu är det bara att  hoppas på att jag får de papper jag vill ha tillbaka väldigt snart.

♥ ♥ ♥

besviken

image129vart besviken på kent omslag till den nya skivan, "tillbaka till samtiden". hoppades att det INTE skulle va omslaget till skivan när jag gick in på kents hemsida och såg den konstiga bilden. sen gick jag vidare och fick det bekräftat. det var omslaget och på forumet så tycks folk tycka om det. jag kanske lär mig med tiden men så här första blicken på det tycker jag inte alls om det!!


17 september
den nya singelsn släpps. "ingenting"

17 oktober
skivan släpps "tillbaka till samtiden"


        


 

♥ ♥ ♥
 


.
honolulu

tiden går fort när man har ... ?!

går tiden fortare när man har roligt eller är det bara något man säger?! tiden går fast man inte har något att göra eller om man har tråkigt. kanske men när man tänker på att klockan går sakta och då är det klart att dent gör det också. när man har roligt tänker man inte på vad klockan är och då går den av sig själv i samma takt som när man har tråkigt. men vi människor uppfattar säkert tiden som att den går fortare när vi har roligt.

nog om det ...


♥ ♥ ♥

24 års kalas

ikväll ska jag och björn på tårtkalas hemma hos catrine och daniel. catrine fyller år det ska firas :)  hoppas hon blir glad för presenterna och den tjusiga blomman. det tror jag nog :) vid nio snåret ska björn och jag kila hemmåt lite snyggt. måste ju se CSI ikväll. går absolut inte att missa. så himelens bra. det roliga är att björn också börjar gilla det nu. när vi blev ihop så hatade han sånna där program som han sa. jag älskar dom verkliiiigen!! :)

farligt att vara ledig. då blir det bara ännu jobbigare att börja jobba sen igen. gick bra på jobbet idag i alla fall. trodde verkligen inte det imorse när den förbaskade klockan ringde. vaknade flera gånger inatt, en anledning var att en skurk skulle ta mitt täcke. jag drog tillbaka täcket sen sa jag till skurken, eller jaa skrek kanske lite halvt att han får faktiskt ta sitt egna täcke som han sparkat ner på golvet. skurken var björn :)

imorgon är det fredag sen är både jag och björn lediga. hundra år sen vi var lediga samma helg känns det som. men det kanske det inte var. det där med minnet är kanske inte min bästa egenskap. känns i alla fall som evigheter sen, så denna helg ska vi umgås. eller jaa på lördag ska vi inte umgås så mcke men resten av helgen ska det umgås som bara den. på söndag till exempel har vi vår bio-söndag. får hoppas på att vi hittar en film som båda vill se. kan bli svårt men vi har ju lyckats hittils så varför skulle vi inte lyckas nu?! :)

mascara, skor och en kofta.. sen är det jag som är reda för kalas :) ♥ ♥ ♥

tessis, gullponken på gårdagens inlägg
är min alldeles egna favorit, daniel från USA
;)

du är väl bra söt :)

daniel

long time no seen

oj det har hänt så himla mycket sedan sist. har till exempel tagit bort de senaste inlägget så "sedan sist" är ännu längre bort än vad det var innan de missödet. jaa för det var ju faktiskt inte meningen att jag skulle ta bort inlägget.

förra veckan jobbade jag totalt ihjäl mig. allt började på tisdagen, och sen flöt det på. jag fick jobba mer och mer, vilket jag är glad för i efterhand :) min vanliga torsdag blev en lång torsdag istället för en kort torsdag. jag jobbade tisdag till och med i måndags. sju dagar i rad, hur många är det som jobbar så många dagar i rad inom vården? tror inte att det är så himla många.

efter jobbet i torsdags så var det kalas hemma hos prev, hon fyllde år och det firades med tårtkalas. vart inte så långvarig på grund av att jag skulle upp och jobba dagen efter. men det var gudars trevligt och träffa alla igen :)

i fredags efter jobbet så var det först ett besök på sjukhuset sen vart det kina med björn, daniel och catrine. jaa ni läste rätt :) jag har lärt mig att äta kina mat, den maten jag hatat hela mitt liv. men det finna bara en rätt jag äter där, halvfriterad kyckling med vitlök och peppar. mums filibabba :)

"isförlovad" ?! :)
tiiihihii..

i lördags jobbade jag sen åkte familjen minus freddan (som var på domarkurs) till sthlm för att skjussa hem david och alla hans saker som han skulle ha med sig. sommaren är över och han har börjat skolan igen så nu blev det helt plötsligt väldigt tommmt för dom där hemma i slagsta.

idag är det en sån där städa-plocka-iordning-tvätta-stryka-diska-hänga-upp-nya-gardiner-dag. wooho?! NOT! hatar det men ack så bra det känns när allt är klart och är fint. då är man verkligen nöjd över sig själv och att man gjort allt som ligger på ens axlar och tynger.

ikväll ska jag laga godaste maten i hela världen :) isterband och dill stuvad potatis. det är en riktig höjdare och det var alldeles för länge sen jag gjorde det. tänk att det faktiskt är rikigt kul att laga mat. har alltid tyckt det är kul att laga mat och baka men nu när man inte bor hemma får man verkligen göra allt själv. laga precvis vilken mat man vill, eller jaa komma överrens med björn först.

måste komma ihåg att köpa dill sen när jag ska kila ner på stan och göra lite saker som jag har på min långa lista. måste hinna ringa tandläkarnen idag också. vill inte men måste, har sån fruktansvärd tandläkar skräck!! jag har många måsten idag som jag ska göra. imorogn börjar jag jobba igen sen är det snart helg och då är man inte så sugen på att flänga runt och hinna med olika saker. i helgen ska jag vara härligt ledig och laga god mat :)

måste göra mina måsten nu :) ♥ ♥ ♥


RSS 2.0