dan för dopparedan

jag har strukit en hel del från vår "att-göra-innan-julafton-listan" två saker kvar, inhandla de sista julklapparna och köpa bingo lotter till uppesittarkvällen ikväll. ska försöka komma ner på stan ganska snart, mascara, kläder och mössa. ser ut att vara kalla grader ute idag. syns på asfaltet på nåt sett. den ser torr ut! kalla mig inte konstigt, det är sant. asfalten är torr!!

hjälpa pappa att göra en julgrupp till farmor och farfar idag också, har gjort fem styckna själv som är från mig och björn men sen tyckte pappa att jag kunde göra en som han kunde ge bort också. handlade blommorna igår och det blir faktiskt mycket billigare och göra dom själv. mycket roligare också, man får det som man vill ha det helt enkelt.

GOD JUL på er om inget läge ges för ett julinlägg imorgon.. :)


dan före dan före dan före dopparedan

de lediga dagarna går fort. men gud va mysigt det är att vara ledig så här till jul. fredags firade vi lilla julafton på söder. ingen julmat men klappar vart det. tyvärr fick jag inga klappar i julklapps-tärning-spelet. bättre lycka nästa gång. bättre gick det på bords-hockey-turneringen. fick stryk två gång men jag slog björn med 3-0 och det är bara det som räknas.

igår köpte jag lite fler julklappar, är inte klar ännu men jag hinner nog. vet på ett ungefär vad jag ska handla så det slutar nog bra. har hela två dagar på mig. imorgon är det dessutom "tomtenatta/julnatta" på stan, öppet enda till kl nio.

precis gjort klart pepparkakshuset och ska snart iväg med david och handla julblommor till mina julgrupper jag ska göra. kreativt och jätte kul. björn åkte iväg för en stund sen, han satte på sig arbetsbyxorna och sa att han skulle komma tillbaka om två timmar och mer fick jag inte veta förän på julafton. fy sjutton vad nyfiken man blir.

snart julafton, jippi!! :)

kär i en låt och artist

hittade äntligen det jag letade efter. hört den här låten mycket, men inte kunnat veta vem eller vilka som gjort den. nu vet jag och jag vart överlycklig. Israel Kamakawiwo'ole heter han, jätte söt hawaiian från maui. tur att wikipedia kan hjälpa till.
"the hills so far"

the hills i en lång rad från elva till fyra. härligt!!! synd att jag börjar jobba halv tre idag. hinner se några avsnitt i alla fall. samma sak imorgon och då ska jag se från början till jag börjar jobba. älskar the hills :)

mycket på jobbet nu och det känns har en konstant halsbränna. stressmage? konstigt är det, inte alls trevligt. har en ledighet att längta till i alla fall, tio dagar ledigt innan och över jul, lovely!! nåt jag verkligen ser fram emot.

köpt en till julklapp. inget jag avslöjar men hoppas att han blir glad för den. tror jag nog, han har sagt att han önskar sig en sån utan att han själv vet om det. när jag är ledig ska jag fortsätta med julklappsinköpen. kanske åka till västerås igen eller varför inte stockholm?! hoppas jag får sällskap av någon. om jag åker till sthlm så kanske jag kan ta en julefika med bror min. kanske skulle vara bäst att åka själv, ja vi får se hur jag gör.

måndag igen..

oprah på tv, det handlar om sekter, folk som lyckats fly från sekten. obehagligt det där.

jobba idag igen. imorgon med, sen ledig en dag. ska försöka hinna med att handla lite julklappar då är det tänkt. inte börjat ännu men jag har funderat och funderat så jag har i alla fall en aning om vad jag ska handla till alla.

äntligen!! :) jag vet vad jag vill med mitt liv, men den eviga väntan har precis börjat. synd att tiden ska gå så sakta när man väntar. tror det kan bli bra, hoppas på det. har fått tillbaka motivationen så förhoppningsvis kan det bara bli bra. har många att fråga också om jag fastnar någonstans på vägen.


RSS 2.0