dagens glass status

glass status: calippo refresh
köpte den på ica slagsta på eftermiddagen tillsammans med björn men eftersom han hade bråttom vidare till jobbet så cyklade jag till ett tomt radhus i slagsta och åt den tillsammans med oprah.
köpte ytterligare en calippo refresh ikväll med rebecca när vi tog vår vanliga sväng på hemköpa also called as vivo. jag la in den i fryser på jobbet och skulle äta den senare ikväll men en "skada" i ryggen och det förbannade bettet på benet som blivit sämre så är jag inte lika sugen på glassen som jag var vid köpandets stund.

efter mycket om och men så fick vi till det anna och jag ;) jag ska jobba åt henne imorgon bitti och hela dagen och hon ska jobba imorgon kväll åt mig. eftersom jag halvt drog min rygg ur led idag hos en lite större tant med lift så känns det redan nu som att jag inte kommer klara av att jobba imorgon kväll då variationen inte är större än en tändsticksask. då kommer jag förmodligen bara få ännu ondare. bättre är det på dagarna då variationen är större och jag kan med hjälp av mina snälla arbetskollegor välja de lite lättare pensionärerna.

väder, vind och huggormsbett?!

förstår inte att jag gör det frivilligt!!! går upp klockan åtta för att börja tvätta och städa i denna värme. kommer inte ihåg senast jag tvättade så det är ju på tiden men att man orkar, jag gör inte det!! kommer gå runt till pensionärerna som en zombie ikväll. skulle va skönt o va av med dom här två kvällarna nu så jag får åka på min minisemester med björn.

by the way har jag fått världens bett på benet. vet inte var det kommer ifrån men ont så in i helevte gör det. la om med alisolsprit omslag igår kväll innan jag gick och la mig och hoppades på en förbättring till idag men ack vad fel jag hade. lika ont, lika stort lika rött och lika svullet. aj så in i bomben!!

ska det bli lika varmt idag?! hoppas inte det...


mycket glass blir det

jaa på sommaren blir de mycket glass. speciellt isglass! det är den som är godast enligt mitt tycke. har en ny favorit denna sommar också, calippo refresh. uh la laa :)

nu när alla börjar komma tillbaka til jobbet efter semestern så försvinner alla roliga vikarier, vi som haft de så kul i sommar. ska man vänta ett helt år innan det ska bli så kul igen?! har i och för sig roligt annars på jobbet med men det är roligare när vi blir lite fler åttiotalister.

skickade ett smsm vid fem tiden och fråga om min käre make ville följa med och bada efter jag slutat jobba (kan meddela att jag läcker som ett såll i denna värme) fick inget svar på mitt sms, men jag fick ett telefonsamtal några timmar senare då han säger att han är på väg och ska bada med stefan och daniel och inte mig. snacka om att jag vart förvånad, dissad och skit förbannad. uscha mig, karlar tänker inte lika snällt och förnuftigt som vi tjejer gör. ska kanske åka till slagsta och bada i vattenslangen som jag gjorde igår. den som lever får se.


min nya älskling

jag har köpt mig en ny älskling i duschen. han heter herbal essences deep nourishment & shine shampoo & balsam (infused with hawaiian hibiscus and coconut milk extract) och jag bara älskar flaskornas färg och lukten. helt uinderbart!! nu dissar jag dove, fructis och allt vad dom heter för nu är det bara herbal essences som gäller.


en ledig söndag



förhoppningsvis så håller sig molnen borta idag på min efterlängtade lediga dag. ska åka till slgsta och sola och bada med vattenslangen, möjligtvis vattenspridaren. sen senare på eftermiddagen är molnen välkomna för då ska vi åka till malma marken jag och mamma. var där i fredags men kan va kul och gå och titta lite till. sura remmar är ju alltid gott.

negativa ture






torsdag: 13.30-21.30
fredag: 7.00-16.00
lördag: 7.00-16.00
söndag:LEDIG!!
måndag: 12.30-21.30
tisdag: 12.30-21.30
onsdag: 12.30-21.30
torsdag: SEMESTER!!!







känns det som att jag kommer ha tid och ligga på playan när det är så fint väder?! kommer möjligtvis få en bondbränna när jag springer från hus till hus på jobbet men mer än så är det inte.

tråkigt det är att det alltid ska vara fint väder när jag jobbar. det är så typiskt!! mina nio semesterdagar börjar på torsdag nästa vecka och du kan ge dig sjutton på att värmen inte kommer hålla i sig så länge.

får väl lägga mig i ett solarium annars, det är i alla fall nåt. dessvärre försvinner färgen fortare än man tror.

sommar och soliga (arbets) -dagar

solen skiner och det ska den tydligen göra några dagar framåt. vilken tur att jag jobbar som mest nu så jag inte ligger och har de mysigt på en strand och bränner sönder mig. jag har det bra som kan försvinna till jobbet när det blir så varmt att folk måste slänga sig i vattnet för att svalka sig. NOT!!!

har alltid denna otur med vädret så fort jag ska jobba så blir det solsken och högsommar värme men när jag väl blir ledig och har planer så som att sola och bada ja då börjar det i princip alltid att regna. har i och för sig snart semester igen så jag får helt enkelt hoppas och tro på att det kan bli fint väder även då.

ska ju åka till grekland snart och där har de inga moln eller kyla där är det bara varmt och solsken hela tiden så då kommer jag att ta igen allting jag missat under sommaren och gå om allihopa med hästlängder.

andra arbetsdagen av fem möjliga idag. igår hade vi det ganska bra på jobbet, vi jobbade på några timmar sen åkte vi till slagsta glass och åt glass och snacka en massa skit. lindas och min andra och sista kväll tillsammans igår så vi var ju tvungen att tacka av varandra på nåt sätt ;) på fredag jobbar vi dag tillsammans så då måste vi äta glass då med :)

kalas

vi ska alldeles strax iväg till katrineholm på stor kalas :) farfar fyller år och det ska bli kaffe med dopp, tårta och grillning ikväll. gott som bara den. träffa släktingarna och bara ha det bra.


vuxenpoäng?!

gjorde ett test på www.vuxenpoang.com och det visade sig att jag egentligen är 38.1 år. kan det verkligen stämma? jag som varken dricker kaffe eller rödvin. vart helt plötsligt väldigt gammal. 38 år och snart 40, nej tack!

kent & håkan 12/7 2008

  

  


fundersam

nu vart allting mycket mer komplicerat. alla tankar far och flänger ännu mer än vad de gjorde innan. förhoppningsvis så kommer jag fram till ett beslut som jag kommer vara nöjd med men det här är ett viktigt beslut i mitt liv. jag vet att du kommer stötta mig vad jag än väljer.

nu börjar vardagen igen

nu är det slut på friheten. börjar jobba om två timmar igen efter min ljuvliga semester. har vart så skönt och bara varit ledig och kunna hitta på saker utan att tänkte på allt man ska hinna med innan man börjar jobba. skulle väl egentligen hunnit lite mer under de här två veckorna men eftersom jag alltid är ledig tre dagar i följd så ska jag nog inte klaga. har en vecka i grekland att se fram emot i slutet av sommaren. längtar jätte mycket tills dess, men jag tycker väl egentligen att den veckan kan va här nu istället för om typ fem veckor, men det går nog fort det med.

igår var jag i vilsta med andersson och jessi. vi var inte så långvariga men ack vad jag brände mig i ansiktet. såg ut som en kräfta igår kväll och imorse när jag vaknade så var det inte direkt bättre, sved till och med i ögonen. kan man bränna sig i ögonen?! kanske man kan.
inhandlade mig ett par nya inlines igår kväll också. blå-vit-svarta var dom, skit snygga! :) efter vi kom hem från sundbyholm igår kväll (var där och fixade lite med båten) så åkte jag och björn ut en sväng. vi hamnade till slut i slagsta. skit kul men ganska jobbigt. förhoppningsvis blir det bara bättre och bättre. ska jag kanske åka inlines hem från jobbet ikväll?! får skjuss till jobbet så då kanske jag ska åka inlines hem?! tål och tänkas på i alla fall.

löss!!

mina blommor har fått löss!!! fick världens panik när jag fick se det, hämtade genast mina handskar, saxen och en påse och klippte bort de äckliga och rent av vider värdiga krypen. sen ringde jag mamma och berättade, mamma tyckte att löss växterna kunde vara kvar i blomlådorna eftersom jag klippt bort de grenarna med löss på men jag sa ifrån på en gång. nån timme senare kom mamma och pappa på fika sen åkte vi till växthuset och inhandlade nya blommor. ikväll när björn kommer hem efter en lång arbetsdag så ska han hjälpa mig att plantera dit de nya blommorna, vågar inte ha kvar dom gamla längre för tänk om det fanns en liten lus kvar som nu kläcker ut nya lusar och sen är hela blomlådan full. fy vad äckligt!!!

vet ni vad det äckligaste är då?! jo att så fort de kliar någonstans på kroppen så tror jag att det är en lus och är snabbt där med naglarna och river det hårdaste jag kan i förhoppning att den lusen som inte finns där ska försvinna. ska nog ta en dusch och hoppas på att kliandet försvinner.

semesterfirare på heltid

nu är jag inne på upploppet av min semester. idag och imorgon är jag ledig men på torsdag börjar det igen. har ingen lust det är ju roligt att ha semester. skulle jag kunna ha som heltidsjobb. "-vad jobbar du med då? -jo jag jobbar heltid som semesterfirare"  :) jo jag tackar, det skulle ju inte vara helt fel.

igår plocka jag iordning i vardagsrummet, bytte gardiner och röjde bort allt. helt nytt rum bara man byter gardiner, konstigt men sant. nu ska det bara inhandlas lite fler tavlor så kan nog de rummet också ha en framtid. försöka hitta stora tavlor så att de döljer de extremt fula tapeterna, ljusa och helt vanliga men det är så fult tycker jag.

idag ska jag börja med sovrummet, byta lakan, plocka iordning fotöljen som är en avlastnings plats för alla mina kläder, damma och kanske spicka upp nån tavla eller två. efter det ska kanske jag hinner med och laga lite mat som man kan frysa in, hellre lagar jag mat och fryser in en och lagar "halv-dann" mat innan jag åker till jobbet. brukar oftast bli att jag varierar mellan yoghurt och sallad. måste bli en bättre variation på detta. i början var jag så duktig och hade matlåda med mig till jobbet men allt eftersom så har de bara blivit värre och värre men nu ska de bli änding på det med.


lite bilder från ålands kryssningen, den 1-2 juli 2008
   


RSS 2.0