i'll be missing you!!  
   
   
 


glad midsommar


"duka din veranda till fest
för en långväga gäst 
i landet lagom är bäst
vi skålar för en midsommar till
färsk potatis och sill
som om tiden stått still

välkommen, välkommen hit
vem du än är var du än är"


GLAD MIDSOMMAR!!!

söndagen

var i sundbyholm igår och åt glass med strössel och tittade på båtar. sen åkte the big blue car till kloster kyrka och fick en rundvandring. upp i tornet och tittade på hela eskilstuna men sen även ner i källaren för att kolla på de berömda spindlarna.

idag åker usa och david till stockholm igen. jag ska jobba ikväll och imorgon sen på onsdag åker jag till stockholm och då ska vi gå till junibacken :)

laddar mitt kamera batteri nu sen om jag hinner så kanske jag lägger in några kort. beror på vad klockan blir och hur vädret blir. läste nämligen i tidningen att det skulle bli regnskurar och då ska jag försöka cykla till jobbet emelllan en sån där regnskur för ikväll skulle de bli soligt och fint så då vill man ju hellre cykla än åka buss.

update

dåligt med uppdatering på sistone och värre blir det. ska både hinna med att jobba och vara värd, värdinna, guide, sällskap, lekflicka, shoppingsällskap och chaufför för usa besöket :)

by the way jag har hittat min kamerasladd så inom en snar framtid så kommer det upp lite bilder.

kamerasladd sökes

kamerasladden är verkligen jätte borta nu. jag har pratat med björn om det men han har ingen aning om vart den är och säger att han inte rört den. men vart är den då? om det var jag som lagt undan den så skulle jag väl komma ihåg vart jag lagt den, eller skulle jag inte de?! hittade i och för sig en annan sladd som varit borta ett tag men vad hjälper det?! ingenting.

deligeringsprov på sårvård idag, är nog inte så förberedd som man kanske ska vara. får hoppas att det går bra i alla fall. får skjuss till jobbet idag av freddan som fick körkort igår så då hinner jag plugga lite extra. sen är det den eviga frågan, vad ska jag ha med mig för mat till jobbet idag?

söte kamerasladd kom fram!! :(


nedrans kamerasladd

hittar inte min kamera sladd. björn har kanske vart duktig och städat bort den. men kan inte lägga in helgens festliga kort om jag inte hittar sladden. vill hitta den! jag har letat i sladdlåsan, inne i musik/datarummet i bokhyllan. vart kan den tänkas vara?!

väntar på posten som aldrig tycks komma. vill ha lite reklam att läsa, räkningarna kan brevisbäraren behålla för sig själv. har fixat och donat med min nya allmanacka idag på förmiddagen, skrivit in födelsedagar, jobbtider, semestrar och usa besöket :) så himla bra allmanacka jag beställde. perfekt!

ska leta kamerasladd nu, sen göra ordning picknick till björn som ska ut på sjön och fiska. måste hitta på nån lunch till mig själv också. sallad med majs? nudlar? kanske ska laga iordning nån mat....?! o jaa just jaa måste göra en banansockerkaka av alla fjorton brunaktiga bananer vi har här hemma. mycke att göra innan jag ska börja jobba. prio ett är i alla fall kamersaladden!!!

i love usaallt är i sin ordning

nu är alting i sin ordning igen, jessi har kommit hem från grekland och våra dagliga förmiddags samtal är back in business.

hunnit med mycket idag fast att klockan bara är halv tolv, tvättat fyra maskiner, häng upp det och sen sprang jag ner tre trappor och klippte och slingade mig hos min über snälla frisör. ska iväg på en shopping runda med jessi nu, tuna park och växtriket :)

fick precis min almanacka genom brevinkasstet. hörde en rejält duns, en hårdare duns än vanligt och hoppasdes innerligt att det skulle vara min almanacka och det var de :) jessi vart nyfiken så jag ska ta med mig sen och visa den för henne.

en vecka och en dag sen kommer usa på besök, oh vad jag längtar :)


RSS 2.0