kärlek

♥ 26 maj 2006 - 26 november 2008 ♥
jag älskar dig!


kär i både snön och björn

snön har kommit :) me love snön! mysigt men dessvärre väldigt halt i trafiken. snurrade lite för mycket i rondellen när jag skjussade björn imorse. jag svängde inte men bilen svängde av sig själv. man får vara extra försiktig när väglaget är som det är.

jag och björn gick tipspromenad i vilsta igår. hur mysigt som helst, vitt på marken, solen sken och vi var jätte kära. frågorna gick det väl inte så där jätte bra med. får se i tidningen på onsdag om vi vann eller inte. vet inte vad priset är men alltid kul att vinna. har redan planerat att vi ska tipspromenera nästa söndag med, men då får jag inte glömma bort kameran. ville ta hur många kort som helst igår, när björn till exempel matade hästen med gräs i solskenet. mys som bara den med snö, man blir glad och odepprimerad, yes ett nytt ord :) odepprimerad!

ska plocka iordning lite sen beställa mina saker från panduro, me like den äffären!! laga iordning mat och hinna baka innan jag ska åka till mormor och morfar. läkarbesök, sen hämta hem björn från jobbet. ut och lek i snön!!

ensamheten och jag

gick bra att sova ensam, värsta är att somna men när man väl gjort det så går det bra. om man inte vaknar med en mardröm vilket jag inte gjorde. tur var väl de!

jobba idag, klockan går så fort innan man börjar, vill hinna med så mycket. hann en hel del igår kväll, mamma hjälpte mig. fick en lampa av henne som nu står i sovrummet. vi ramade in lite kort och spikade i betongväggen. inget att rekomendera, får nog tänka ien min plan lite mer nästa gång. men det var fint, jätte fint!

plocka bort lite grejer, bädda sängen och fixa matlådan sen är det snart dags. får se hur jag mår efter ikväll, orkar jag inte så orkar jag inte, ska ta crp och kolla om det är bihålinfektion eller inte.


precis som i en film

vi stod under ett paraply, i regnet, mitt på torget och pussades hejdå. så mysigt och lite romantiskt tycker jag nog. han ska på konferens kryssning med jobbet och är borta enda tills på torsdag eftermiddag. det värsta är att jag jobbar då så vi kommer inte ses flärn på kvällen när jag kommer hem.

ska ta tag i lite grejerna idag är det tänkt. framkalla kort, städa den förbannade garderoben som jag tjatat om för länge, skruva ihop lampan, vattna min orkidé odling. har några planer på att åka till antingen västerås eller till kista. vill ha nåt o göra nu när jag är ensam och ledig. åka till kista och hälsa på min bror, varför inte?!

först och främs ska jag framkalla korten, adios!

mycket-att-göra-dag

tvätta-dammsuga-skura-damma-röja-plocka-iordning-laga-mat dag idag. ska försöka hinna sola, åka till mormor o morfar och träna idag också. mycket och göra, därav min tidiga uppgång imorse också. klockan sju klev jag upp tillsammans med tuppen. vi gal våran sedavanliga gal, nej skämt osido.. mycket att göra, fastnar alltför ofta framför datorn. är det inte den ena jag ska kolla upp så är det de andra.

var i västerås och köpte en palm åt mig med mamma och pappa i lördags. me love palms :) konstigt hur de växer i bilen hem. tyckte inte att den var så här stor när vi var där och tittade. har inte fått den givande platsen ännu här hemma. måste pröva oss runt lite. måste kännas in lite, gå förbi några gånger och känna om det känns rätt eller inte. skulle behöva mer sol ljus men det kan man fixa med en lampa också så det ska nog ordna sig.

akuten igår, fem och en halv timme. vi kom hem till slut och då vart det värre. mamma och jag ordinerade medicin efter vårt eget tycke. doktorn var så snål på att öka dosen så då gjorde vi det istället.

har två orkidéer som har knop-fest. dom står bredvid varandra och den ena ska bara vara värre än den andra. men jag har utsett en vinnare och nu väntr jag bara på blom-festen. minns ej vilka färger dom har, tror den ena är vit och den andra kan vara rosa. ingen koll, det blir en överraskning.

ja just ja, det måste jag meddela. idag på förmiddagen den tionde november tyckte eskilstuna kommun att et var dags att dekorera drottninggatan med julbelysning samt den sedvanliga girlangen från ena husknuten till den andra. enligt mig är det lite väl tidigt. men inget att göra åt, nu har vi mer ljus som kommer in genom fönstrena.


RSS 2.0