älskade, älskade du!

jag lovade frida att jag inte skulle fastna framför datorn för det hade inte slutat bra för henne igår natt, hade blivit alldeles för sent och det resulterade i att hon sov till klockan ett idag. vi skulle åka hem var och en till sitt och vi skulle bara duscha sen skulle vi sova, men jag fastnade. attans! vad var det för något som fick mig att till och med hoppa över "sex and the city" och inte hålla mitt löfte till frida?! jo lars winnerbäck, min kusin oskar-pjoskar skickade en spotifylänk med hans nya skiva, underbar, speciellt cd 2 :) live från oslo, älskar den!

snart är seinfeld slut, då ska björn gå och lägga sig, hoppas han drar med sig mig. snart har jag lyssnat igenom skivan så då är de på tiden att jag somnar och börjar drömma.

du frågar, "älskar dom dig ikväll?"
jag svarade, "dom älskar mig nog bara nu,
den enda som verkligen älskar mig är du"
du frågar, "tog du dom med storm ikväll?"
"jag kommer faktiskt inte ihåg"

förstörelse mitt i dörren

fick äntligen det jag beställt från cdon :) synd bara att postgubben/tanten försökte trycka in tre cd skivor och en dvd i mitt brevinkast som kanske är 4 cm högt. resultatet vart en ytte-pytte spricka i den bästa skivan av dom alla, min nya helt ny utkomna winnerbäck skiva. "over grensen - de beste 1996-2009 (2CD)"
men nu är frågan vem ska man klaga på? postgubben/tanten som tryckte in det fast det inte gick eller på cdon som packar i mjuka brev/paket? kunde dom inte lagt det dyrbara och extremt värdefulla i ett litet hårdare paket så kanske det aldrig hänt och andra sidan så skulle det i alla fall inte hänt om postgubben/tanten inte varit så hårdhänt och tryckt så jävligt.

nu ska jag i alla fall laga iordning lite mat sen ska jag not ta mig en promenad i det här extremt tråkiga och gråa vädret. förstår inte vitsen med att det ska vara såhär. ingen blir väl gladare och positiv av detta skit väder, det enda man ser omkring sig är grått. en hel gråskala utomhus, ge mig lite färger och en stekande sol, då blir jag glad igen!!

måndag morgon

ny måndag och ny vecka. det går fort, alleles för fort. sitter och har hysteriskt fort gjort mig iordning och satt på mig kläder. skulle vilja sova längre men inte då. de ska nämligen kolla "luftningen" i köket och badrummet. i tre dagar ska de hålla på, och man vet aldrig när de kommer, så jag ska sitta på helspänn i tre dagar och bara vänta. tur att jag jobbar, men de blir tidig uppgång i tre dagar. hoppas de kommer snart för då behöver jag inte sitta och vänta e andra dagarna. men sån lyx får jag nog inte.

denna eviga väntan måste ta slut!

de två essen från slagge/slaggan

sista lediga dagen idag, känns som jag varit ledig en evighet, helt underbart! men imogon börjar allvaret igen, pensionärer som vill ha sina mediciner och sällskap och det ska dom få :)

de ringde från falun igår morse och väckte mig. ("sover du?!" klcokan var halv nio och jag hade int somnat förän halv två, med andra ord jag sov väldigt skönt när de ringde :p) de frågade i alla fall om jag vill börja på ssk-programmet i falun. jag älskar dalarna, men lägenheten och björn då? mitt svar vart i alla fall nej, ångrar mig inte för insåg sen vilka problem det skulle vara också. ingenstans att bo, undersökt om lätt det är att hitta lägenhet i falun och det verkar inte vara det lättaste. kan ju inte bo på hotell. plus att de andra har redan börjat kurser och säkerligen redan lämnat in arbeten sen ska jag glida in på en räkmacka och redan ligga efter innan jag börjat, nja det är jag inte så sugen på faktiskt. bara att ta nya tag i höst!

snart kommer de två söta S:en (essen) från slagsta/slagge/slaggan/slarre (ja som ni märker har vi döpt slagsta till många olika namn under åren) vi ska i alla fall gå en sväng på stan men först ska jag gosa ihjäl mig med "S-nr-2" / santos :) inte sett han sen han sköt i höjden och blev en stor kille. inte lika liten och tyst som han var när bara han och jag lekte för länge sen. nu har han blivit en stor kille och en stor och genomgullig kille behöver skämmas bort av tant josefin :)

ikväll vet jag inte vad som står på schemat, tv? film? mat? ja, nåt sånt blir det nog :) eller kanske hitta på nåt jätte skoj, bio (igen) bowla? svårt, ska nog disskuteras med min andra hälft. trevlig fredag i alla fall. over and out! :)

skridskor, kyckling med potatis, handboll, jätteotrevlig telefonförsäljare och bio, min onsdag :)

dagen började med lite skridskor på isstadion, lika roligt som vanligt. man får ont i fötterna men efter några minuter domnar fötterna bort och man kan åka vidare. det var inte så farligt mycket folk så det var skönt. man kunde åka och latja i sin egna lilla värld utan att bli störd.

håller på att lagar mat samtidigt som jag kollar på handbollen. björn är "vända-på-potatisen-vakt", vi gör potatis i ugn och det är hans uppgift idag, att vända på potatisen :) blir anna-pannas-långdragna-kyckling-i-ugn till potatisen. första gången jag lagar det men annan säger att det ska vara så himla gott så det kan nog bara sluta bra.

landslags handboll på tv, sverige kommer vinna äverlägset, de står 26-14 nu i andra halvlek. kul att dom vinner men lite match vill man ju ha.

måste bara berätta, det var någon adriana som ringde mig från "step by step" som ville skicka strumpor till mig och allt var gratis, men när de säger att allt är gratis så ligger det en hake någonstans och jag ska att jag inte ville ha och att jag hade fullt med strumpor i lådan, då säger människan "det kunde du inte sagt i böjan då eller?!?!" jätte otrevligt och jag var tjugo gånger otrevligare tillbaka, babblade på att det var hennes jobb och att det inte var mitt problem om jag inte sa det i början av samtalet. helt plötsligt la hon bara på. första gången jag vann över en telefonförsäljare! nu ska jag fixa så att de otrevliga eller övertrevliga telefonförsäljarna inte kan ringa hit, nix eller vad de heter. helt onödigt, om jag vill ha strumpor så köper jag väl strumpos själv, behöver inte få dom genom brevlådan från nåt onödigt företag. blir så arg!!!! hel trög, hon blir nog inte så långvarig på sitt jobb skulle jag gissa på.

ikväll ska jag och björn på bio, "yes-man" med jim carrey, hört att den ska vara jätterolig, vi kollade på trailern och vi garvade redan til den. kommer nog bli kul ikväll, kollade precis, bara jag, björn och två andra personer som förbeställt biljetter. kanske bara blir fyra styckna i hela biografen. ska "möla" popcorn och cola :) gott!!

LW :)

precis tittat på dokumentären som svt visade häromdagen om lars winnerbäck. "solen i ögonen - en film om lars winnerbäck" jag har gråtit, skrattat, sjungit med och förstått. vilken människa han är! det var klipp från olika konserter och i slutet av filmen så kom den låt som jag grät till mest när jag var i linköping i somras. "om du lämnade mig nu", duett med miss li och lars, dom grät och jag grät..
jag får en nostalgi kick av att lyssna på winnerbäck, nostalgi kick med positiv bemärkelse. tänker på gymnasie tiden, björns och min första tid och speciellt dig, du som stod vid min sida genom gymnasiet. vi åkte på konserter, sjöng och nynna LW hela dagarna. jag saknar den tiden!

"ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"  ♥


lars winnerbäck och hans musik har lämnat ett stor och viktigt spår i mitt liv, min ungdom. det har varit blandade känslor när man lyssnat på den musiken. han är bra, riktigt bra!!!

isstadion, lunch och promenad

precis hemkommen från isstadion, björn har åkt skridskor och jag har setat med näsan upp i vädret. jätte skönt väder idag, bara det att det blåser lite grann. skönt att göra lite saker så här på förmiddagen innan man börjar jobba.

nu ska vi i alla fall laga iordning lite lunch, det blir potatis, sprödbakad torsk och remouladsås. smaskens! :) ska nog bara ta med lite tomatsoppa till jobbet sen, blir ganska lagom. som efterrätt blir det en promenad :)

måndagarna kommer allt oftare

måndag igen, tiden går fort. ska börja jobba idag igen. ingen motivation men det får helt enkelt gå ändå. ibland har man mer och mindre lust att jobba idag är det en mindre-lust-dag att jobba. tråkigt väder och massa tvätt som ska vikas i hela lägenheten. ska försöka ta tag i tvätten innan jag börja jobba. skönt för björn att den är borta när han kommer hem ikväll.

vika tvätten, bädda sängen, göra iordning matlådan och sen till jobbet, over and out!

fredag kväll

E och A är här, vi åt inte på grappa vi vart försenade, vi gick till tapas papas istället och tog en bokstavligt talat en spring nota. de ville aldrig ta betalt av oss så vi gick bara därifrån, eller ja vi sprang nog därifrån. maten var god men stark. nu bjuder huset på sprit så de trackar vi inte nej till.
vi har i alla fall slutligen bestämt oss efter min övertalning att vi ska till nybron och dansa loss lite. det skadar aldrig och det var länge sen vi var ute tillsammans. somras tror jag bestämt. allt för länge sen helt enkelt.

äntligen har jag hittat personer som gillar rock på förfesten. ÄNTLIGEN!! :) wooho..

over and out, för onykter för mer bokstäver... PUSS

sjunde januari 2008/2009

7 januari 2008
viktigt datum för mig. har nu gått ett helt år sedan jag fick mitt körkort och mitt långa vikariat. det var F som påminde mig om det ikväll när vi satt och vänta på att klockan skulle ticka fram till halv tio. "ja just ja, idag har ju du haft körkort ett år" hur kan hon komma ihåg och inte jag?! pratade faktiskt om det för någon vecka sen men sen blåste det totalt bort från mitt hjärnkontor, tur att hon påminde mig. kom sedan på själv att jag började ju mitt vikariat samma dag som jag fick körkort. ska påminna C imorgon på jobbet för det var hon som åkte med mig när jag åkte min första vansinnes färd med jobb bilen :)

jobbar på dagen istället för på kvällen imorgon, ska bli skönt men ändå tråkigt, min enda dag med F imorgon ju. synd men ändå skönt att sluta redan vid tre och sen ha tre dagars ledigt framför sig :) over and out, godnatt eller som du skulle sagt natti natti ;)

trettondedag jul

det har varit kalla grader nu några dagar men idag är det inte så farligt, kanske tre til fyra minus bara. kan nog bero på att det är mulet. synd att graderna sjunkit, mysigt på nåt sätt när det var så där kallt. känns verkligen som att det är vinter på riktigt då.

hade fikabjudning igår, mamma, pappa, freddan och den nya medlemmen, freddans pingla pernilla var här och åt hemmagjord glass. vart dock en allergisk chock men med mitt enorma medicinskåp så hade jag självklart en allergisktablett som hjälpte.

gick en snabbis sväng på stan igår med andersson. dock stänge stan lite väl tidigt, vi fick panik springa runt dit vi ville i slutet. köpte bara shampoo och balsam från hm och små söta kylskåps-magnets-ramar från åhlens.

ska tydligen snöa ikväll, måste nog åka förbi mamma och pappa innan jag åker til jobbet och låna en snöborste till bilen. har inte införskaffat det till bilen ännu så det blir til att låna en.


RSS 2.0