sol sol sol! :)

det är bra med fint väder, värme och solsken. jag skiter om jag jobbar eller ej. förhoppningsvis sjunker priserna på sista-minuten resorna när alla dumma svenskar inser att sommaren är bäst hemma i sverige. jag jobbar tre veckor till sen har jag en välförtjänt semester på fyra veckor. ska bli så skönt! :)

nu ska jag iväg och sola och bada med shabbi. ska hämta upp henne sen åka och handla lite gott sen iväg till plajjan

vad gör dom för nytta?!

myggbett överallt! jag hatar både myggen och betten. axeln, precis vid behå-bandet, på sidan av foten vid skarven till "under-foten" och på låren, mitt på låret. det kliar till förbannelse och det slutar aldrig. har ni några tips så man blir av med klådan?!


välkommen till familjendet nya fräsiga åket!!


en dagens tack!!

i dagen matlåda kommer vi att finna, spagetti och köttfärssås.
en spagetti som är en riktig luring, en vit fiber pasta. vad inte ögat ser har ingen dött av.
köttfärssåsen har en stark smak av alldeles för mycket piri-piri och vitlök. smaklig måltid! :)
sista jobbar kvällen innan mina tre lediga och förhoppningsvis extremt soliga dagar. vill ha sol sol soool! :) vi ska gräva, bada i nya poolen, sola, fira, laga festmåltid, plantera nya blommor, luncha, och förhoppningsvis premiäråka det nya åket. fullt upp alla tre dagarna.

älskvärd


favorit på spotify just nu :) me like!
tralla laaa la laa laaaa...
sommar"plåga"?!
you don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
what I did to you was hurtful
what I'm going through is hurtful

glad midsommar!


prosit!!

tycka-synd-om-josefin-dag idag.
vart kommer allt snor ifrån?!
varför nyser man alltid i tvåtal eller trettontal?!


en säker och torr sommar!

nu har jag säkrat sommaren. jag har köpt en par gummistövlar. kommer inte bli det minsta blöt. skit snygga och jätte bekväma. nu kan det regna hela sommaren som jag har befarat. en grå och regnig sommar tror jag det kommer bli.
brunbjörnen min är sjuk. blivit värre under dagen men vi har hunnit med de ärenden vi skulle i alla fall. nu har han stupat i sängen på sin nyinköpta kudde. ska gå och lägga mig bredvid honom och bara lukta :)

låt mig låtsas

förvirrad igår. trodde det var onsdag igår men så var ju inte fallet. idag är det onsdag. en ledsam onsdag. björn åker på läger med jobbet och kommer hem på lördag. jag ska leka ensam student som jobbar extra. ja det är så jag känner mig själv när jag går och handlar på ica nyfors själv, lagar min mat själv och äter själv. en student! ska dock jobba torsdag, fredag och lördag men det kan man se de som att jag/studenten jobbar extra nu när studenten har sommarlov.

ska snart träffa shabbi. svänga runt lite på stan och luncha. sen ska hon jobba och jag ska nog sola och hyra lite film på eftermiddagen. fyra filmer, då har jag en för varje dag.

dags för nagellacksbyte.

mälarbads-onsdag

"migrän-morgon"
ja nu kan jag snart börja nemnge mina starter på dagen. "migrän-morgon" är ett namn som kommer oftare och oftare. mindre kul och lite oroväckande faktiskt. varför just jag? värdelöst och förskräckligt!

mälarbaden idag, sen hem till dukat bord med fin middag och älskvärt sällskap. sista kvällen med "gänget". björn åker på läger med jobbet imorgon och kommer hem på lördag. långt, för långt. går säkerligen bra men inge kul. får roa mig själv. gick ju bra sit han var borta. inga tårar då och förhoppningsvis inga tårar nu. klarar av sånt där bättre nu än förut.

packa upp all mat jag just handlat, vart tungt att bära upp allt från bilen. inget som jag tänkte på när jag handlade. tyvärr.

måndag, måndag, måndag. tandläkarväder.

gråvita skyar
tandläkarväder
nån grävmaskin som sliter upp
en cykelväg vid fotbollsplan
och nyponbuskar nyponbuskar
hela vägen nyponbuskar
ser jag när jag blundar
och nånstans där så blev jag
den jag är

började måndagen den åttonde juni med ett tandläkarbesök. bedövad till max. ser ut som jag fått mig en fläskläpp men utan den blåa färgen och blodsmaken i munnen. om man inte sköter sig så kanske blodsmaken kommer.

jobbade över igår, inget jag räknade med eftersom jag skulle hem fort som sjutton för att ta en raggardusch och sedan vidare ner till strömsholmen och digga anna ternheim. jag hann, vilket var väldigt tur. hon var bra, riktigt bra! perfekt slut på en storartad och musikfylld helg. bo kaspers i torsdag och anna ternheim igår kväll var de absolut bästa. funnit en ny kärlek för bo kaspers och min kärlek för ternheim är bara mer. älskade musik!

nu ska jag svida om till städarkläderna, öppna ballkongdörren och fixa en ny playlist på spotify och börja med städningen. men först av allt måste tvätten hängas upp.


sjung om studentens lyckliga dagsjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.


HURRA HURRA HURRA!!!!

IMORGON SMÄLLER DET FREDRIK!!
:)

vårsemester


fjällbacka


hotellet i tanum strand


kvällspromenad


solnedgången från hotellrummet


utflykt till älgafallet


skärgårdstur med båt


lysekil


havets hus i lysekil


blåste ganska rejält,
(anledningen varför vår fisketur inte blev av)


bokenäs


smögen bryggan


vårt lilla rum vi hyrde i smögen


färska räkor från smögen


vi två

RSS 2.0