fredagen den 27, sorgens dag

min sista kväll med min Frida ikväll :( SORGLIGT!! alla roliga kvällsjobbar bara försvinner så fort vi grötat in oss i varandra, i somras försvann E, A och R, nästa vecka J och idag försvann den bästa, Frida. riktigt tråkigt! jag är kvar och jag har några kvällar kvar innan mitt förlängda vikariat går ut. jag har inte räknat dom men det lär bli en del kvällar fram till sista augusti.
soligt men förbaskat kallt!

svt play är bra. tv4 anytime suger. kostar pengar. i alla fall de programmen jag vill se. jag såg nämligen inte hela spårlöst igår kväll, kom in i mitten och kände igen mig. vill nu se hela programmet men då får jag nog göra som alla pensionärer, se reprisen.

jag och björn har planerat framtida festligheter. långt fram i framtiden. vi är så överrens. perfekt. det är så det ska vara och det är så vi vill ha det. vi ska bestämma allt själv och det ska inte vara som alla andra. det ska bli mycket bättre.

nej ska leta i gårdagens tidning när min repris går, ajöken!


tråkdag, tråkmåndag!

har haft en sån där tråkdag idag. inte gjort någon anmärkningsvärt. i och för sig har jag tvättat, är inne på min fjärde maskin nu. tråkigt men ack så viktigt.

har huvudvärk bara för att jag har tandvärk. imorgon ska jag till tandläkaren och fixa iordning både huvudvärken och tandvärken. fortfarande livrädd för tandläkaren men imorse ringde jag dit och sa att jag ville ha en bättre tandläkare än den jag hade sist. toatalt värdelös, luktade rök om händerna på honom och han använde inte handskar när han undersökte mina tänder. usch för honom, aldrig mer!

tisdag imorgon, hoppas på en förbättring!

river flows in you

låten är så fantastiskt bra. lyssnar på den hela tiden. björn har tröttnat men som tur är så infinner han sig på jobbet och jag är ensam hemma. jag får bestämma helt själv om jag ska lyssna på denna låt om och om igen eller inte. gissa vad jag lyssnar på om och om igen, yiruma såklart!

har fixat en invite till spotify åt björn idag så nu har även han spotify. underbara och ljuvliga spotify! ♥

tid för eftertänksamhet
kent - 747

"ni håller oss vid liv"tandläkarskräck!

när öppnar biblioteket en vanlig torsdag? ska gå dit och läsa ut min bok som jag älskat från början till slut. känns lite roligt och sitta och läsa på biblioteket. det gör man allt för sällan. var där i går kväll med björn, mysig stämmning på något sätt. idag tar jag med mig en bok jag vet att jag tycker om. blir aktivitet för hela förmiddagen.

btw, hatar fortfarande tandläkarn lika mycket som förra gången jag var där. otrevlig, rökluktande och bara rent av otäckt tycker jag det är med tandläkare. fick redan ont i magen när de ringde häromdagen för att jag bara skulle boka tiden. vart inte bättre med magen när jag cyklade dit. förstår inte varför jag har denna SKRÄCK för tandläkarnen.

frukost-tajm! :)

gårdagens bravader

var hos shabbi och santos igår. vi började med att handla på ica maxi alla tre. shabbi i sin barnstol med mamma shabbi bredvid och jag vid retten. otroligt nog så tyckte santos de var ganska roligt och åka kundvagn. sen vidare hem till shabbi, upp tre hundra trappor med alla varor. shabbi gjorde iordning pastasallad som vart så himla god. inte torr och tråkig som många andra sallader. till fika bjöds de på hennes berömda och omtyckta blåbärspaj.

alldeles för mycket bilder

har precis lagt in kort från mobilen. hade väl ungefär 280 st. var med andra ord ett tag sen jag ladda in kort från mobilen till datorn. bilder samt olika filmklipp från konserter. de första kortet var från julen 2007, alltså över ett år sen jag ladda in bilderna från mobilen.

en smakbit av vad som hänt mig, min mobil och min omgivning de seanste året:

     

     

     

 

   

just nu. klart bäst!


solsken

lite bättre väder idag än igår. vi gick med tygskor på jobbet igår. vi vart ganska blöta om fötterna när himmlen öppnade sig och bjöd på snöblandatregn. nice, not. men kvällen gick fort och idag är det min sista arbetsdag innan ledigheten. fem dagar ledigt närmare bestämt.

sommar, sommar, sommar!!!

jag längtar till sommaren, solen och värmen!


    

 

cerat-attack

dag nummer två i ordningen. ledig imorgon också. för en gång skull så jobar björn och jag helg båda två, händer allt för sällan. känns som alltid någon av oss är ledig när den andra jobbar. men inte denna helg.

träffade shabbi och santos idag. santos present denna gång vart en riktigt tuff "gubb-keps" från hm. passade perfekt och han vart jätte snygg.

svider om mian läppar, för lite cerat och för mycket kyla. den kombinationen tycker jag aldrig om. förstår inte att det kan göra så ont som det gör. för det gör det verkligen. ikväll blir nog ceratet min bästa vän. nu ska jag värma min kvällsmat.

söndag kväll

lyssnar på "oldie" håkan hellström. låtar jag lyssnade på för några år sen. det var tider de, vilka minnen. men hade ett helt annat liv då, andra problem och andra saker att tänka på. nu säger jag inte att de livet jag lever nu är helt problemfritt men det var liksom andra problem på något sätt. just nu är de "nu kan du få mig så lätt" det var nog favoriten på den tiden. den är nog fortfarande en favorit.

ställde klockan imorse fast jag var ledig. det årliga vasaloppet gick avstapeln. klockan ringde kvar över sju, gick upp och värmde min blåbärssoppa och flytta ut täcke och kudde till soffan. där låg jag och var med i allt som hände från start till mål. som vanligt, som alltid. tittar alltid på vasaloppet och drcker blåbärssoppa till. en tradition helt enkelt.

btw, mando diaos nya skiva är inget att leka med!

RSS 2.0