nu får det va ett slut

...på detta städande!!! bara att göra de sista nu så är jag klar sen men jag hittar återigen på en massa onödiga saker att göra istället. men nu är det slutspurten sen ska jag laga mat. ikväll åker till till malmköping för malma marknad :) jag har skrivit min lilla inköpslista. finns vissa saker som är obligatoriska, såsom de sura remmarna :)


regnfri fredag?!

nu har jag inget att skylla på. finns inga fler bortförklaringar. städningen ska utföras och slutföras IDAG! har hållt på allt för länge redan. går inte i det vanliga tempot längre och därför har städdagen blivit två städdagar. inte kul men tänk när allt äntligen är klart.

satt och höll på lite med kameran imorse. har inte riktigt tagit mig tid och utforska den förän nu. så nu vet jag lite mer om den, tex. självutlösaren och olika teman för kameran. kan vara bra att veta.

imorgon börjar en ny vecka. tycker veckorna går relativt fort nu. trots att jag varit rastlös i nästan två veckor. en vecka pga lunginflamationen och en vecka för att komma in i detta lugna tempo jag inte är van vid. är inte van med att vara ledig och inte ens veta när den dagen kommer då jag ska gå upp tidigt för att åka och jobba igen.

jag börjar lära mig detta havandeskapstempo. jag gillar't :)

flygande regn

detta konstiga regn var inte på min beställning igår kväll. jag vill ha riktigt spöregn och kyla. stod och strök lite saker nyss. det rann praktiskt taget om mig. luften är fuktig och äcklig. ge mig kyla!

har döpt denna dag till städdag 2.0, alltså en städdag jag absolut inte har lust med men måste det måste göras i alla fall. har ingen lust och försöker undvika det in i det längsta. snart kommer allt dock komma ikapp mig. tvätten i maskinen är snart klar och då måste det finnas plats på tvättställningen som för närvarande är proppfull. bara att sätta igång att vika och lägga in i garderoberna.

det kommer alltid en ny dag efter denna

börjar förstå att min ledighet kommer vara ganska länge. behöver inte hinna med allt på en dag för det kommer alltid en ny dag efter lite god sömn. idag väntar jag på att VCT ska ringa sen får jag se om jag får någon tid till läkaren eller inte. hade tänkt och mysa lite på biblioteket också. den speciella tystnaden och en bok. härligt! ♥

hemmaplan

kent
parken zoo

det sägs att det ska komma regn (?!)

jag har badat hela dagen idag.
I MITT EGNA SVETT!!
den här värmen tar kål på mig helt.
olidligt!
sex arbetsdagar kvar innan jag får ledigt igen.
jag längtar!

kvällsdoppen är obligatoriska! ♥

spark eller slag

någon sparka/slog mig på revbenet igår.
även idag.
den någon är en efterlängtad liten krabat som jag inte är ett dugg arg på för dessa våldsamma sparkar/slag.
jag älskar det!


riktig utomlands värme

i denna värme överlever jag bara och mina svullna fötter på stranden.
min nya diet har blivit picknick mat. pastasallad, jordgubbar, nektariner och isvatten.
trettio grader ska det bli idag. jag ska överleva denna dag i skjulsta.
gott sällskap och picknick-diet.
jag älskar sommaren trots utomlandsvärmen.

RSS 2.0