ljuvligt



NOSTALGI

den 19 oktober 2005, cloetta center, linköping
30 årkalas för lars winnerbäck och jag och andersson var inbjudna

jobba i stekande sol


världsa fint väder med stekande sol, vilken tur att man jobbar så att man inte bränner sig, NOT!!!! vill vara ute i solen och steka som alla andra gör, tur att man har sånt jobb man har i alla fall så man slipper vara instängd på en avdelning hela tiden.

fick hem en gubbe från sjukhuset igår, en fredag, helt värdelöst. eftersom vi vet att allt blir mycket svårare när någon kommer hem en fredag (pga at vi inte har någon dsk att konstaka och på helgerna blir llt så mycket komplicerare) så förberedda vi oss. när avdelningen ringde tjugo i nio på kvällen (bara det är konstigt) så frågade jag med min snällaste  och vänligaste röst den jaa jag vet inte ens om hon var ssk (lät mer som en elev som hade någon i bakgrunden som hon frågade hela tiden) frågade i alla fall om dom kunde skicka med medicin för helgen och måndag morgon eftersom gubben inte själv kommer till apoteket och vi har ingen fullmakt över honom så blir allt hundra gånger svårare. i alla fall hon sa att de skulle skicka med medicin, när väl gubben kommer hem så har han ingen medicin med sig, det enda han har är de mediciner han har hemma och ett recept som han ska hämta ut. ibland förstår man inte vad de där sjukhus människorna tänker med... ?!


stekande sol på söndag

tar nog cykeln till jobbet idag. fint väder och jag har inte migrän, peppar, peppar!!!! ... ska försöka hinna med att kila ner på stan innan jag ska åka till jobbet, måste inhandla en hårfön och det är illa kvickt. funkar inte att komma hem från jobbet strax efter tio om kvällarna och duscha sen gå och lägga sig med plask blöt hår och sedan vakna upp nästa morgon och se ut som ett troll i håret. har väl gått rätt okej tidigare men nu börjar jag tröttna!!

en kväll kvar efter ikväll sen är jag ledig igen :) längtar så. var inte så smart att börja jobba fyra dagar efter två veckors ledighet. sen att första kvällen var kaotisk hjälpte ju inte direkt. var mycke bättre och lugnare igår kväll, allt flöt på som det skulle.

helgen, imorgon ska jag jobba sen på söndag ska jag lapa sol :) har hört från min privata väder expert på jobbet att det ska bli varmt hela helgen men det ska bli varmast på söndag. tänk att jag kan ha tur att få vara ledig då också det brukar aldrig hända annars.

göra iordning mig, ner på stan, hem igen och äta nåt lite fort sedan cykla sex kilometer till jobbet. tänk om det kunde vara söndag nu, vad härlig det skulle vara :)


buss

orkar inte cykla 1.2 mil idag när jag mår som jag mår så idag tänker jag faktiskt ta bussen. helt värdelöst egentligen men vad ska man göra när man lider av migrän?! ska gå förbi min frisör är jag går till bussen, försöka boka tid innan studenten så jag får slinga och klippa mig :)

en tablett mot akut migrän

nytt migrän anfall igår kväll, tänkte att det kanske skulle gå över om jag somnade och slappnade av men det gick inte. vaknade imorse av samma sprängande känsla i huvudet. björn fick gå upp och hämte vatten och mata mig med migrän tabletten. somnade om nån timme efter de och nu kommer alla biverkningar. svettas som om jag sprungit ett maraton i stekande sol, ont i muskelerna och specielt i käkarna, man får jätte svårt att tugga nånting och de värsta av allt blir man så himla seg, trött och slö i hela kroppen. hae planerat att jag skulle ner på stan innan jobbet och köpa en hårfön och ett par nya shorts me det får nog vänta tills imorgon. orkar inte!!!

beställde min efterlängtade och genomtänkta almanacka igår förmiddag i alla fall, hoppas den uppfyller mina små krav jag har, men det tror jag nog. har hittat min superbraiga penna nu också så nu vill jag ha min almanacka och börja fylla i alla födelsedagar, namnsdagar och semestrar :)



lovely



"linens 'n things"

USA besök


nu är det bokat och klart, den 14 juni får vi fin besök från USA, jivka och daniel kommer äntligen och hälsar på :)

None


en vän att tycka om

idag har jag och andersson vandrat runt lite på stan. ätit glass i solen och inhandlat lite nödvändigeter vi alltid har behövt :) hon är en sån bra kompis som alltid finns där fast både hon och jag har fullt upp med olika saker emellanåt. har känt henne ganska länge nu och tänk vilka minnen vi har tillsammans, till exempel lasse winnerbäcks 30 års konsert i linköping. gud vad kul vi hade! vi sjöng, skrek och dansade :) det är en vän jag tänker vara rädd om.


 

busfröna

 

björn

tänk vad åren går fort, idag den 26 maj 2008 har jag och björn har redan varit tillsammans i två år. det blir vår tredje sommar tillsammans i sommar. kan inte förstå att tiden går så fort, för det gör den. jag är lycklig med honom, jag är gladare och trivs enormt mycket i vår lägenhet tillsammans med min sambo. han är så mycket för mig, min sambo, pojkvän, bästa kompis och drömprins. jag älskar honom, jag hoppas och tror att vi kommer vara tillsammans i många år till.

♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥

:)

nu kommer de små busfröna :)

kärlek


♥ 26 maj 2006 - 26 maj 2008 ♥


None


STOCKHOLM

jaa nu har kärleksparet kommit hem från stockholm :) lika mysigt som förra året, andra aktiviteter bara. åkte inte till fjäderholmarna som vi gjorde förra året, vi gick helt enkelt bara runt och strosade på alla stora och små gator. hittade en söt park och låg där i solen och njöt. helt underbar dag :) varför åker man inte oftare till stockholm?! jag och björn som till och med bor så himla nära tågstationen. vi har sagt att vi ska göra ett stockholmsbesök i månaden :) lägger upp bilderna från idag sen, nu ska vi ha fredgas mys i solen på loftet :) kall saft och popcorn!! jippi....

liljekonvaljer, picknick och syskonlunch

hade äntligen min och mammas picknick igår. vi pockade liljekonvaljer och picknickade exotisk frukst så som, ananas, nektariner, gul kiwi och plommon. hade även med oss söta små russin paket som ser ut som en tablettask. kommer ihåg att man hade med sig såna i matsäcken när man var på utflykt med skolan och dagis, vilken härlig tid det var. en tid utan bekymmer.
  



hade våran syskon lunch idag, det vart fäsk potatisen i ugnen, grillad lax på hälso grillen som david kallar den. salladen vart den mest färg glade salladen jag sett, alla regnbågens färger. allting smakade jätte gott, potatisen vart helt perfekt.

ska ladda in lite kort från dagen från kameran sen ska jag göra mig iordning för sängen. tidig uppgång imorgon, åker til stockholm med björn och vi tänkte ta nio tåget så man hinner upp lagom till affärerna öppnar klockan tio.


god natt!!

lunch gäster

jaa det är roligt med lunch gäster, idag kommer andersson hit på lunch bjudning. vi ska äta kyckling sallad och färska baguetter. mumseli mums mums.. :) kanske bakar något gott till efterrätt också, får se hur jag gör.
freddan ska komma förbi idag också en snabbis och äta, han är på halkbanan nu så ska han till skolan men hinner inte äta i skolan så då ska han komma hit och få lite köttfärssås och spagetti. tur at min lillebror är tok förälskad i pasta :)

på torsdag kommer david hem från stockholm, han ska klippa sig och förväntade sig lunch hmma hos mig sen. han tyckte vi skulle göra lax och potatis i ugn, han sa att han skulle grilla laxen så skulle jag få skala potatis. alltid kul när han kommer hem till stan.

nu ska jag snart gå ner och byta min tvätt, tjuvstartade lite idag, vart helt förvånad när det inte var någon som hade bokat tid varken 7-11, 11-15 eller 15-19, tänk vilken tur man kan ha ibland. hoppas jag hinner tvätta de där förbaskade lakanen som är vidrigt tråkiga at tvätta. blir sånt vikande och de är så stora och otympliga också. kan vara skönt att bli av med dom. får se vilket humör jag är på sen :)

liljekonvaljer

måndag redan helgen gick jätte fort. tänk att alla lediga dagar sa gå så himla mycket fortare än de dagar man jobbar. förstår inte hur det kan gå till. tråkigt att det inte är tvärtom.

idag har jag vart o hanlat med jessi, sen åkte vi till tuna park och köpte en urgullig kameaväska till mig. älskar den rean jätte mycket. sötaste jag sett faktiskt. röd som kärlek till och med, tror jag kommer trvias bra med den och hoppas att den gör det med mig med ;)
 


sen var de bara hem och sätta igång att baka, skulle iväg på mammas och min årliga blomplockning av liljekonaljer så tänkte vi skulle baka en tigerkaka till vår picknick. vart till slut ändrde planer så sockerkakan vart bara en vanlig måndags sockerkaka, vi planerade in ny tid fö den årliga liljekonvalj plockningen. vi bestämde onsdag kväll istället och då hinner jag till och med göra picknicken ännu mer lyxigare.

åkte istället hem och lagade mat, köttfärs sås med speagetti och världens godaste sallad. blev proppmätt efter tre tuggor, kan bero på att jag inte ätit något sen lunch och halsbrännan gjorde sig rejält påmind. vart inte bättre med köttfärssåsen heller. ska gå och ta en tablett mot de så det går över.

fick precis lars winnerbäcks nya singel av kusin vitaminen min :) "strimmor" heter den, hörde på en gång att det var en winnerbäck låt, med andra en typisk winnerbäck låt. väldigt bra, blir bättre och bättre. från jätte bra första gången jag hörde den till ännu mer jätte bra nu :)






bakis söndag

det var roligt igår, eller jaa i alla fal tills vi vart nekade att gå in på nybron av en vidrig vakt som precis innan släppt in en 87:a. dåligt förbannad man blir då, grr... hamnade p harrys där alla 40+ hade samlats. man kände inte en kotte, eller jaa en kotte kände jag :) slutade i alla fall med en kebabtallrik på kebabhuset sen låg jag redan i säng vid två tiden.

imorse var det inte lika kul att vakna upp med en tickande bomb som huvud. otroligt ont i huvet fast att jag hade proppat i mig resorb. blev bättre när jag hade duschat, tagit två aledon och skärpt till mig lite. sen bar det iväg på morfars 91 års kalas :) mat och tårta, gick bra att äta, trodde inte det men det gick.

precis vart och handlat lite med mamma, hade tänkt att köpa mig en bakis pizza men tror jag hoppar över det och äta färska baguetter och lite yoghurt jag köpte. ska prata med björn han kanske är sugen på pizza så då väntar jag nog tills han kommer hem strax efter åtta.

en kvarts predikan

jag hade bestämt mig!!! efter många dagars forsning och funderande så hade jag bestämt mig vilken kamera jag skulle köpa. sen när jag åker till expert  och ska kolla en sista gång på den innan jag ska beställa den så pratar jag med den där konstiga kamera ansvarige som finns i affären. jag får världens utlägg om att den kameran jag ville köpa inte alls var någe bra och att han hade en annan som var mycket bättre som han predikade om i säkert en kvart. har nu på morgonsidan undersökt vad han sa och det verkar som att den jag valde från första början är lite bättre. har läst expertkomentarer som säger att den är bättre och då kan man bara lita på det. bad min snälle storebror att ringa till affären som hade "min" kamera och fråga om det var samma pris i affären som på internet och det var de så nu måste jag bara få tag på mamma som förhoppningsvis vil följa med mig till västerås och inhandla min kamera :)

sovmorgon

mannagryns frukost vart det idag, men dessvärre vart det ingen morgonpromenad. hörde att det regnade imorse när björn gick så då tänkte jag att jag kunde ta mig en efterlängtad sovmorgon idag och så vart det. david ringde och väckte mig vid halv tio, han ville inget speciellt men det var bra för annars hade jag nog fortfarande sovit. man kan inte sova bort hela förmiddagen.

imorgon ska jag ha min stora tvättar-och städ-dag, måste boka tvätt tid idag och hoppas att det finns nån tid, har varit lite dåligt på den fronten senaste tiden. ska nog byta sängkläder också, en riktig stor-städar-dag kommer det bli. ska börja redan imorgon bitti efter min morgonpromenad.

semesterdag ett

idag är min första lediga dag på min två veckor långa semester :) njuter av fulla drag redan. ska bli sönt att träffa björ lite mer, vi går om varandra hla tiden, speciellt nu sen jag började jobba kvällar. han går på morgonen vid halv åtta tiden sen ses vi inte igen förän jag kommer hem strax efter tio på kvällen. så det är framförallt det jag ska göra, umgås med min björn :)

idag har dagen gått fort, först morgonpromenad, sen kom fredrik och åt frukost efter att han haft sin körlektion, vid halv tio åkte jag till tandläkarn. usch vad jag ogillar det, så himla obehagligt och får sån magknip när jag sitter där i väntrummet. sen åkte jag i alla fall till torshälla och träffade johanna, regina, greta, charlie och jennie. dom små skruttarna växer verkligen fort, så himla söta :)

imorgon vet jag inte vad som står på schemat, ska antingen fika med anna panna elle så ska jag åka till farmor och farfar i katrineholm. får se vad farmor tycker :) hon som får bestämma. nu ska jag i alla fall hjälpa björn med maten lax, potatis i ugn och tsatziki, gud så mumsigt.

näst sista dagen

tänkte banga från morgon promenaden idag, var så enormt trött men egnltigen var jag nog inte tröttare än vanligt. tvingade i alla fall upp mig själv och gick en liten runda på en halvtimme. ätit frukost och läst tidningen sen la jag mig i sängen och slö tittade på morgon programmen.

björn kommer snart hem, han har vart och tränat. han hade tydligen någon slags klämdag idag, ingen aning varför. det där med annandag pingst gäler ju inte längre, det är nationaldagen som har blivit röd istället. men han ska väl inte klaga. synd bara att inte jag var hel ledig också. men det är ju den vanliga pturen vi brukar ha med gemensam ledighet.

ska nog gå ner på stan och köpa laddningsbara batterier och sen ska jag titta på kameran som jag troligtvis ska köpa. ska kolla om dom rekomenderar nåt annat eller om den är bra. den ligger högt upp på alla tester så de ska nog duga :)


söndag förmiddag

redan söndag, fredags kvällen och hela lördagen gick jätte fort. björn och jag har precis ätit frukost, vi funderar på om vi ska ha picknick, men vi kan inte bestämma oss vart. djurgårn, vilsta eller låna en bil och åka till sundbyholm. börjar inte förän vid kvart över fyra, halv fem idag så visst hinner man hitta på nåt :) ska försöka hinna med och gå till fotoaffären nere på stan och kolla på kamera också och dom öppnar inte förän klockan tolv. får se hur jag göra med det, kan ju egenligen vänta tills imorgon.

om det blir picknick måste jag cykla till hemköp och köpa picknick, med andra ord, en god melon, baguetter, god frukst, nåt att dricka osv. ska gå och bestämma hur vi ska göra nu, vädret är i alla fall underbart :)

tre arbetsdagar kvar innn semestern :) jippi!!!!

äntligen fredag

nu är det fredag på riktigt, vi har städat hela lägenheten och solen skiner. kan inte bli så mycket bättre, synd bara att man jobba hela helgen. men jag har lite fredags känslor i alla fall. björn sitter ute på loftet och läser en bok och dricker öl, fredag för fulla muggar för honom :)

ska åka iväg till elgiganten och kolla på de olika kamror pappa har kollat ut åt mig. får se hur de ser ut i verkligenheten. skönt med en egen kamera så här innan sommarn. innan all semester!



skönt väder ute idag :)

image80

powerwalk med en redig takt

gud vad skönt det är med långpromenader och speciellt så här tidigt på morgonen. kom in för en liten stund sen från den dagliga morgon promenaden. vart en lite längre promenad idag, forskyrka, södra bangårdsgatan, staiol, gröna tringel konsum, ner mot stålfors skolan, höger efter bron mot buss staionen, förbi polishuset och cafe kaka, rundar till vänster vid sveriges radio, torget, stadshuset, american pizza och sen rakan hem. skönt så in i bomben, solglasögon och musik.

tänkte försöka lyssna på en ljudbok när jag var ute imorse, det var björns idé och pappa lovordade den bara mer men för mig passade det inte alls. ha en lugn och len röst i öronen när man ska powerwalka?! nej fy sjutton, fungerade inte alls. ska var musik med en redig takt i då blir jag motiverad och väljer gärna en lite längre väg än att snedda så man fortare kommer hem.

ska duscha och hälla i mig lite yoghurt sen iväg med bilen till mormor och morfar, ska skjussa och följa med mormor till klädhuset. hon vill ha ny kläder så nu ska hon få det :)

ikväll blir det grillning hemma hos björns föäldrar, ska bli trevligt. första gång jag äter grillat på riktigt. björn och jag har ju grillat i elgrillen men det blir inte riktigt samma sak så ikväl blir det premiär. jobbar imorgon på dagen så det får inte bli för sent. upp och cykla till jobbet imorgon istället för min morgonpromenad. får ta igen den på söndag och gå lite extra då.

dusch och frukst var det, sen iväg!!! inte fastna här, kan bli förödande konsekvenser av det... (stavas det så?!)

tidig morgon

gick upp imorse i alla fall, tänkte ligga kvar i sängen och sova men björn tog mig i kragen. känns jätte bra nu så här efteråt och det var faktiskt jätte skönt. ångrar mig inte ett dugg! :)

sova nån timme nu sen upp och börja städa. får se när anna panna ringer, hon skulle ringa när hon var klar på sjukhuset. vi ska ta en fika och prata som vi bruka göra när vi åker runt på torshällas gator :) ska bli kul att se henne inte träffat henne på några dagar nu :)

långledig i två dagar

väntar av tiden, slutar halv tio och man får inte gå en minut tidigare, det kan faktiskt komma ett larm. skickade hem rebecca, hon ska tillbaka hit imorgon bitti klockan sju så det var med all rätt hon kilade hem.

ska cykla hem och duscha av mig jobbet, sen krypa ner i sängen och somna sött. är faktiskt trött och om jag inte piggnar till under cykelfärden så kommer jag garanterat slockan innan huvudet landar på kudden. ledig imorgon, velar om jag ska gå på apt:n eller inte, såg precis en lapp där det stor "OBLIGATORISKT!!!!!!". kan väl egentligen inte skylla på att jag har tvätt tid, skulle sitta fint de om chefen ringer, "nej tyvärr jag har tvätt tid" kanske inte så smart. hade bestämt mig för att inte gå, men kanske hinner ångra mig till imorgon, men sitta inne en hel eftermiddag från halv två till fyra på en av mina lediga dagar?! tveksamt, ytterst tveksamt!!!!

kanske ska gå på "ladies night" med jobbet i september. inget är bestämt och alla är inte informerade ännu. det var på eftermiddagen vi spånade lite i det, skulle faktiskt vara skit kul och hitta på nåt med alla snälla jobbarkompisar man har.

det är visst pingst i helgen, det hade jag ingen aning om. jag jobbar helaste helgen så berör mig inte så mycket. förr var ju pingt en stor helg men så är det inte längre. det är den vanliga oturen jag har. men helg och kvälls ob får jag i alla fall, alltid nått :)

god natt!!! :)

granatäpple yoghurt

har rast nu, har precis ätit yoghurt. det var det idag, var inte sugen på lasange. har faktiskt hittat en jätte god yoghurt som nu är min favorit, valio, fruktens fröjd med granatäpple och äpple! himmelsk god! stora äppelbitar i som är jätte goda :)

en endaste kväll kvar sen två dagar ledigt! hoppas det går fort bara. brukar gå fort när man tänker tillbaka, som tex ikväll så kommer jag tycka att hela dagen har gått jätte fort. men nu känns det som det är evigheter kvar tills klockan halv tio. ska lägga mig under filten i soffan och sova bort min resterande rast nu :)


sista dagen innan två dagar ledigt

ska alldeles strax cykla iväg till jobbet. sista dagen av tre, känns skönt men det där mötet vi har hela eftermiddagen ser jag absolut inte fram emot. stänga in sig i ett rum utan fönster när det är så fint väder ute, finns det någe värre?!

igår när jag skulle cykla till jobbet så räknade jag hur många lager jag hade på mig, linne, tshirt, tunn-tröja, tjock-tröja och vår jackan. hade absolut inte tänkt nånting när jag satte på mig, eller jo kanske tänkte på att jag inte skulle frysa när jag cykla hem på kvällen men det var ju bort-i-tok för mycket i alla fall. bytte om snabbt i hissen till linne, tshirt och jackan som räckte gått och väl. idag ska jag nog inte ens ha jackan med mig, blir sånt himla släp hela tiden. man vil inte frysa när man åker hem men allt släp får en att fundera på om det inte är bättre att frysa än släpa. tunntröjan och fleacen borde väl räcka?!

imorgon är jag äntligen ledig, men bara för två dagar. har egentligen apt på jobbet imorgon, men jag har ju bokat tvätt tid så vet inte hur jag ska göra med det. har tvätt berg som tar upp ett halvt rum, har inte tvättat på två veckor eftersom att sist jag skulle tvätta så vart planerna ändrade och jag och björn åkte till västeås och köpte en dator istället. så med andra ord skiter jag nog i mötet imorgon, jag är faktiskt ledig och då vill man inte gå till jobbet. finns faktiskt fler som gör som jag, men för mig är det första gången. har vart med på varenda möte, bara missat ett då jag var sjuk så det räknas inte.

nu är det bara den förbannade matlådan som jag inte har gjort som måste fixas. åt makaroner och skinksås i måndags, sallad igår men vad ska jag äta idag. varken hinner eller orkar göra nått nu innan ja ska åka så det blir kanske det vanliga när jag inte hunnit gjort matlåda. karins lasagne! :) inte mammas då utan dafgårds tror jag det är. enda frysmaten som jag tycker är god. kan också tänka mig att bara äta lite yoghurt med mina havreknäckisar också :)


morgonrundan

jaa då var dagens morgon runda avklarad. tyckte att om man gjort det två dagar i rad nu så har det blivit en vana, men björn förklarade för mig att det är en van efter TJUGOTVÅ gånger. i och för sig stämmer det kanske lite mer, för bara efter två gånger så känner jag inte för att gå ut imorgon bitti igen men det kommer jag ju göra så snart är jag där, vid tjugoandra dagen :)

sova nån timme nu sen upp och äta havregryns gröten. kan egentligen strunta i att gå och lägga mig men eftersom jag ska jobba till halv tio ikväll plus att vi har ett tråk möte hela eftermiddagen så känns det som att jag behöver sova nån timme mer.

funderar på om jag ska köpa mig en nya väska idag, hade sönder min som jag har nu i måndags när jag fick stress-leta efter plånboken när bussen kom alldeles för fort emot mig och hållplatsen. har knytit ihop den igen så den går ju att använda men den är varken praktisk eller snygg längre, ser mer ut som en påse nån knytit ihop. men undra om man ska köpa sig en "sommarväska" med lite färg eller om man ska ta den hederliga vanlga handväskan i tre orginalfärger, svart, beige elelr brun.

kurrar ordentligt i magen nu så det är bäst att jag somnar så att jag inte känner det. min nedräkning är i full gång, fem arbetsdagar kvar sen lååångledigt  i TVÅ veckor :) tisdagen den 13 maj, kl. 21.30 börjar min VÅRSEMESTER!!! :)

migrän kl 04.00

vaknade kl fyra i- natt/morse, "mitt i natten" var min första tanke. sen kom den tryckande känslan. hade ont i huvet redan när jag gick och la mig men tänkte att det kanske skulle gå över om jag somnade. men det gjorde det inte. när jag vaknade var det tio gånger värre. tog migrän tabletten som jag annars tar i sista hand, vill inte bli beroende av såna tabletter också. sen kom illamåendet. försökte med allting för att jag skulle kunna somna men det gick inte, kanske slumra till tio minuter nån gång men det bli man inte utvlad utav.

gick ut och gick med björn imorse i alla fall, tyckte att det var lite bättre med huvet men inte helt bra. övelevde den femtio minuter långa promenaden sen hem för att stupa rakt i säng. sov till tio och nu mår jag som en prinsessa, har ätit gröt och läst tidningen. ska ner på stan och inhandla migrän näspray, frukt och kanske en ny väska sen ska jag kila förbi biblioteket innan jag ska cykla till jobbet. men allra först en uppiggande dusch! :)

powerwalk en tidig morgon

har precis kommit hem från jobbet. ska hoppa in i duschen sen rakt ner i sängen. blir en tidig uppgång imorgon, ska ut på morgon promenad med björn eller ja, kan kalla det powerwalk för vi ska gå i en hurtig takt :) tänk om det kan hålla i sig hela sommarn, att man gör det till en vana. går upp tidigt och är hurtig, inte dåligt det inte. jag ska försöka och verkligen lägga ned lite möda och besvär. tror man skulle både må bättre, bli gladare och inte vara lika trött. kanske kan vända tillbaka dygnet igen om jag går upp skapligt på morgonen och inte sova enda fram till nio, halv tio. får se hur det artar sig med allt. god natt!

färska frallor

när jag ligger och sträcker på mig som bäst i sängen och funderar på om jag ska vända mig om och somna om eller om jag ska gå upp så ringer jessi, vårt dagliga förmiddags samtal :) hon hade kommit på en idé, hon skulle komma över med färska frallor så skulle vi äta frukost tilsammans. ingen dum idé det inte,smakade rikgit gott.
hon ligger i badkaret nu, hon är en riktig badkars-badare :) jag kan ligga där i fem minuter sen få jag panik för att det bli för varmt och jag bli otroligt rastlös. nu kommer karet i alla fall till nytta :)

ska jobba ikväll, första dagen av tre. alltid värst att jobba första dagen, lättare imorgon kväll när man vet att man gjort mer än hälften och har bara en dag kvar. sen när jag har två veckors semester att se fram emot så ska det nog bli lättare. har bara sju arbetsdagar kvar sen SEMESTER!!! :) längtar så...

ska göra iordning min matlåda nu sen måste jag bestämma om jag ska snåla skjuss av jessi eller om jag ska cykla. undra sa flundra hur jag ska göra. bra att cykla men ändå, om jag får skjuss så kan jag vara hemma lite längre. då hinner jag plocka ur den rena disken från diskmaskinen så slipper björn göra det när han kommer hem. får se hur jag gör, liten stund kvar tills jag måste bestämma mig.

nya blogg krafter

alla har gått och blivit duktiga med det här bloggskrivandet, så nu tänker jag också bli duktig. har fått en laptop så det är ännu ett skäl till varför jag ska börja bli duktig :) kan sitta överallt och blogga nu til och med på dass ;) men det lovar jag att det inte ska bli en vana. kan bli en aning psyco..sitter i sängen nu så det är ingen som behöver oroa sig.

var i stockholm med helaste familjen och hälsade på och firade david. han fyller år idag GRATTIS!! :) firade honom med paket och tårta i fredags. var på ikea i barkaby också, köpte bara lite små saker, en sallads skål, ballkong "skydd", frys väska och frys klossar eller vad dom heter och sen vart det en obligatorisk korv när vi var klara.

köpte en bok när vi var på willys och handlade med i fredags. denise rudbergs nya roman "tillsammmans". har precis läst ut den och nedrans vad bra den var. jag är ingen läsare om man säger så men när jag väl har en bra bok i handen så går det inte att sluta. sträck läser!!!

   


björn ringde precis, han har stressigt på jobbet. smsa nyss över kvälls menyn till honom :) vi ska äta tunnbröds rulle med tjock-grillkorv-med-tunnt-skinn, icas pulvermos, senap, ketchup, boston gurka och majs korvar om man vill ha det. tänkte på det förut, undra varför det heter boston gurka och inte tex "new york gurka"?! tål att tänkas på!!

bara sju arbetsdagar kvar sen har jag vår semester :) wooho.. efterlängtad som sjutton, ska hinna med allt jag inte hinner med när jag jobbar. som tex tvätta fönster, byta gardiner, läsa böcker, vara utomhus i solen och laga kvällsmat. bara en sån grej som att laga kvällsmat längtar jag efter. värdelöst på så sätt att jobba kväll.

känner att jag har fått nya bloggkrafter nu. hoppas det håller i sig i alla fall någa dagar och kanske till och med
veckor. får helt enkelt hoppas på det bästa.

RSS 2.0