valborgsmässoafton


HAPPY VALBORG!!!


jobba ikväll. mindre kul. egentligen inte alls kul. jobbar imorgon bitti igen så det är bara till och cykla hem efter jobbet och slänga sig i duchen och sen vidare till sängen. ligga och hoppas på att man somnar. hatar att jobba kväll sen dag. i och för sig går det fort men inte är det kul inte.

måste kila, hann aldrig göra någon matlåda. vet inte vad jag ska hitta på att äta. lunchen försvinner någonstans på vägen när man börjar så tidigt som halv ett. ska i alla fall ta mig en förmiddagsfrukt. ajöss.

turens dag

vilken tur jag hade, jag hann duscha och jag hann försvinna hemifrån innan de kom hit och mixtrade i köket och badrummet. när jag kom hem hade jag en ny frisyr, ny ventilations grej i badrummet och en ny fläktkåpa.

tillbaka till frisyren, jätte nöjd. såg förskräckligt ut innan. man ser ju egentligen inte hur de ser ut. fick se "bakhåret" oj! det var hemskt! det var verkligen på tiden, nu är det så himla mycket bättre. jag ska inte ha så där långt hår det är bara så. har redan bokat tid till nästa gång, då ska jag klippa och slinga. lika bra att boka tiden nu annars skjuter man bara upp det. som jag gjort innan idag. ny människa med min nya frisyr. jippi!

lunch sen lunchpromenad :)

frisören-sören

tisdag. ledig. morgonpromenaden avklarad. lämnade in bilen imorse på verkstan se gick jag en omväg hem. det fick bli min morognpromenad på 4117 steg. blir en lunch promenad och en kvällspromenad också.

gårdagens kvällspromenad vart lite tokig. eller ja, det slutade jätte bra. gick förbi grappa där prev satt, gick förbi stadsparken där frida och gängen satt, råkade slinka in på rixvideo och sola sen vidare mot hemköp där köpte lite frukt. apelsin och ananas. btw, apelsin-tiderna är över. slut, fenito! finns bara äckelapelsiner kvar. man tror att "den här kanske är bra" men inte då. tvi, tvi, tvi.

klippa mig kl elva. ska försöka duscha innan men jag vet inte om jag vågar. fastighetsskötaren ska komma o byta nått i köket och nån ventil grej i badrummet och tänk om jag står i duschen när de kliver in. mardröms-senarie! får se hur min plan artar sig, nåt måste jag i alla fall komma på.

giftemål

ni har väl inte missat att heidi och spencer från the hills har gift sig. yes på riktigt denna gång. förstår inte hur hon kan göra ett sådant misstag. hennes ensak men ändå.. wrong!!! well, är man the hills freak så är man ;)


morgon promenad imorse och nu en kvällspromenad. måste få ihop stegen. och vet ni, vart enda steg räknas, har några kvar att gå. solglajjer och tunn-jackan sen är det bara iväg.

vart på utflykt med mormor idag också, hon handla skor, kläder och var på fotvård. jag lekte taxi, hjälpreda, smakråd och barnbarn såklart. mysigt värre!

coca cola på rätt sätt!!



coca-cola på burk,
bättre än både coca-cola på flaska och coca-cola i glas.


 


en lycklig torsdag

solen sken hela dagen igår. björn och jag hade en fixar/mys dag som började tidigt. tvätta sunes bil, tjäna 200kr. åka till bilverstan, äta, köpa tyg på jysk, lämna tyget i replokalen, promenera ungefär 15 000 steg, cykla tuna park-stenby-lagersbergsgården-robertstorp-fröslunda-stålfors-nyfors-tågstation-smedjegatan. popcorn och titta på alla våra 190 tv kanaler. underbar dag! idag börjar dock verkligheten igen.





dom fina blommorna vid fors kyrka

lördag med kalla vindar och skinande sol

hunnit med en hel del idag fast att dagen knappt börjat. köpt blommor, vart på "pingis", sprungit ifrån två styckna p-lisor med mina iskalla sandaler, jävlar vad det gick fort. kutade för livet kändes de som. men vad vi garvade sen när jag efter mycket om och men hittade bilnycklarna. såg mig själv och björn som två huvudrolls innehavare i en polis film. såg oss själa i slowmotion!! HAHAH..

shabbi och santos dag idag :)


snyggingen med hans vår/mars-present, en riktigt snygg "gubb keps"

fredag hela dagen

fredag. en solig fredag! skönt. längtar fortfarande jätte mycket till sommaren. flipflop och solglasögon. men tiden går fortare än man tror så snart är sommaren här.

har stora planer för framtiden. det är på tiden nu. förhoppningsvis löser sig allting med allt. "det sista som sviker än är hoppet", heter det inte så?! hoppas och tror.

städ dags nu, redan klar med badrummet så nu är de allt annat kvar. sen är de fredag på riktigt. ska iväg på möte på eftermiddagen om ett möjligt extraknäck. inte illa, hoppas dom gillar mig.

glad påsk!

se upp för att vara sist ur sängen i påsk,
måndag - askfisen
tisdag - fetgrisen
onsdag - dymmeloxen

torsdag - skärfisen
fredag - långlaten
lördag - stumpen
söndag - påsklåskan

idag var det jag som blev skärfisen men igår var björn en riktig drymmeloxen helaste dagen :)

ska snart åka en vända med freddan, vi ska köpa presenter, påskhandla lite och självklart ska påskgodiset inhandlas. tänk vilken tradition egentligen, man ska äta ägg och godis. fin kombo :)

/ skärfisen



premiär cykling

cykla iväg till jobbet nu. premiär för säsongen. ska åka förbi slagsta och pumpa cykeln sen förbi mormor och morfar och hälsa på och sen vidare till jobbet. mycke man kan hinna med när mn är på väg till jobbet. imorgon bitti är det tidig uppstigning, jag ska jobba en normal dag som alla andra människor, sju till fyra. jippi! :)

bye!

lördagspromenad i solen

morgonpromenaden till slagsta väntar. jag har packat min väska och laddat min ipod. coldplay, sol och höger ben framför det vänstra benet i ett upprepande läge. promenad med andra ord.

var på acropolis igår kväll, god mat med ännu bättre sällskap. inte varje fredag vi äter där inte. gott var det i alla fall.

björn jobbar hela helgen. jag är ledig. vår vanliga tur helt enkelt.

ska bli riktig vårvämre i helgen sägs de, näsan upp i vädret. älskade sol!

promenad var det ja, ajöken!

sol sol soooool! :)

fredag idag. ledig :) solen skiner och det verkar bli varmt idag. uteserveringsväder kanske?! :) why not? annars en bok i solen på ballkongen. funkar alldeles utmärkt det med.

platta håret, sminka mig och sen rusa under rälsen till nyfors. efterlängtad fotvård idag. så himla skönt! björn ska iväg och hämta gitarren han lämnade in för ungefär en vecka sen medan jag är borta på fotvård.

fått en mamma mia period igen, vill se filmen så fort jag har lite tid över, lyssna på soundtracket och hela tiden drömmer jag mig till grekland och solen.

ajöss!

RSS 2.0