lejonkungen på blockflöjt

lördagen börjar snart, den kommer bestå av sol, shopping, träning och SPA. härlig lördag! ska snart gå och lägga mig för att lördagen ska börja. björn åker till stockholm imorgon medan jag "tjejar" mig.

just nu spelar han på sin nyinköpta blockflöjt som är gjord i plast. (som by the way alltså inte är en riktigt blockflöjt som i min mening är gjord i trä) han spelar sommarsånger, spanien, köp varm korv d-dur skalan men framför allt, lejonkungen "in the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight"


läggdags! godnatt

tisdag, bokreans start

semeldagen idag.

håller på att lagar iordning matlåda. sprödbakadtorsk med potatis och remouladsås. sen ska jag ta mig en proemand i det soliga vädret. ska gå förbi ella och beställa tid sen kanske jag slinker in på nån av bokreorna. funderar på om jag ska gå ner till eva och beställa en klipptid också. vet inte hur jag vill klippa mig men jag vill klippa mig. kansek inte de gamla vanliga utan något helt nytt.

nu kokar potatisen över och fisken måste vändas i ugnen. ajöss!

lång helg som har varit alldeles för kort

helgerna går alldeles för fort! nu är en till helg snart slut. imorgon kallar jobbet återigen. men helgen har varit bra. tuna park, goda middagar, trevligt sällskap. dock gick hela fredags kvällen åt skogen då migränen gjorde sig påmind. däckade klockan åtta en fredag kväll. kul?! not! skulle bli en speciell kväll men den vart intensiv och kort för min del. sov dåligt på natten men migränen var borta när jag vaknade till tretton timmar senare.

melodifestivalen, deltävling tre i leksand: emd:s låt var riktigt bra. tycker den va bäst av de åtta bidragen. molly var duktig, så jag tycker att det var rätt bidrag som gick vidare till globen. dock tyckte jag att sofia som sjöng på grekiska skulle kommit lite längre upp i placerings listan. låten var svängig. jag skulle vilja varit där!

ska fortsätta städa innan kosan styr mot katrineholm för "trippelkalas".

sovmorgon, inställd!

vi skulle ha sovmorgon till kl tio idag. jag vaknar kl åtta, klarvaken och kan inte somna om. jag traskade upp och såg slutet av the hills. älskade the hills. ska snart äta frukost sen på långpromenad. på väg hem från promenaden ska vi göra några ärenden.

eftermiddagen bjuder på träning. sen en hemmakväll med god mat och film. björn jobbar i helgen så jag får roa mig själv. tror jag ska åka och hälsa på mormor och morfar och hjälpa dom lite. sen på söndag är de kalas i katrineholm.

frukost tajm :)

bio, jobb, film, mat med förrätt, LW och promenad

jobbar idag. igår kväll hade jag inget minne av att jag skulle jobba idag så jag svarade ett glatt nej när jag fick frågan om jag skulle jobba idag eller inte. vet inte om det var sportlovskänslorna som satte spratt på mig eller hur det var.

var på bio med jessi och malin igår kväll. underbar film, vi tre satt och grät som vanligt. vi går alltid på gråt-filmer. "i taket lyser stjärnorna" hette den och den var verkligen helt underbar fast att vi grät. man fick sig en tankeställare och vi insåg att vi har det ganska bra som vi har det. bestämde oss för att inte se en gråt-film nästa gång men vi känner varandra väldigt bra så det slutar nog med en gråtfilm i alla fall. fortsatte film kvällen när jag kom hem, "patrik 1,5" var också en väldigt bra film. skratt och gråt i samma film.

ska läman begravningskläderna till björn innan jag börjar jobba. matlådan är redan fixad och det dagliga samtalet med jessi är också avklarat. fick lov att avbryta samtalet efter ca en och en halv timme på grund av dåligt batteri i telefonen. det ska inhandlas en ny telelfon idag. har bara en för att den andra strejkar och vägrar fungera.

andersson var här igår. lagade och åt god mat med förrätt, kolla på LW och gick en promenad. fin fint väder ute igår, solen sken och det var lagom kallt. perfekt!

snöflingorna snöar uppåt, nedåt och åt sidan

snart bär de av. ska iväg och träna igen. ska de va så ska de va. eller hur? eftermiddagen vet jag inte hur den ska spenderas. kanske kolla på någon film. har några på lager som måste ses.

efter björn slutat jobba ska vi iväg på uppdrag. sen hem och laga mat. frågan är vad vi ska laga. trött på alla de gamla vanliga rätterna. korvstroganoff, köttfärssås, falukorv, pepparrotssås och frukostkorv, stuvade morötter och falukorv, spagetti med mascarpone. har några att välja mellan men vill göra något annat. slutar säkerligen med mascarpone, bacon och spagetti. känner mig själv ganska bra.

"i februari var det bottenfryst i mälaren"

vilken blogglust jag har. eller är det bara det att jag behöver skriva av mig oftare nu än förr? kan vara så men jag kan också ha fel. vet inte vad som pågår i huvudet nu för tiden. gillar att skriva helt plötsligt. journalisthögskolan nästa?

gått in i en winnerbäck period och gått ur den flertal gånger. oj vad många gånger, vågar inte räkna, kan inte räkna. nu har jag nog gått in i en till. älskade, älskade lasse♥ just nu är de live låtarna som går om och om igen. vart påmind ännu mer om alla konserter när A skulle åka hem till sparreholm imorse. fick en flashback alá lars winnerbäck konserter, speciellt den i linköping 2005. visst har vi varsin live-inspelning på den konserten? oj den måste jag hitta i såna fall.

"nånting och tro på nåt som tog mig upp en bit över noll
och hon mötte mig med sitt leende
hon sa, "ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll"   ♥


tycker jag rosa börjar bli fint?!

blir ett kort inlägg. tror jag. eller inte.

har vart på tuna park med freddan och pernilla. handlade lite grann men ångrar byxköpet och lappen är redan klippt. får ändra dom till annat tillfälle. blir ett par jobbbyxor. perfekt. ska prova om det går eller ej idag. sen kommer domen vad det blir för byxor. vik åkte i alla fall vidare till maxi sen, freddan jag och pernilla ska bjuda de övriga på tacos och efterrätt som består av päronhalvor med aftereight. (efteråtta)

lasse lindh var bäst om jag ska lägga mig i alla melodifestival diskussioner. men när han åkte ut tyckte jag amy diamond kunde gå vidare till finalen men så vart det inte heller. stör mig så otroligt på petra mede. bättre och bara lyssna på bidragen på radio. i alla fall ta bort ("mjuta") ljudet på tv och bara se bilden och lyssna på radion. man slipper medes babbel om allt och ingenting. frågar ni mig så suger hon ärligt talat. usch.

nu ska jag kila iväg och vara duktig och hurtig. friskis kallar. min limegröna ipod, min nyinköpta ROSA vattenflaska, medlemskort, snygg-turkosa-tränings-skorna och det glada genomskillniga humöret. sen är de klippt och skuret för något bra. yes, nu bär det iväg. ajöss, nu drar jag till sjöss!!

hjärtedagen


alla hjärtansdag och morgonpromenad

idag är det alla hjärtansdag :) ♥ ♥ ♥

ska snart ut i kylan och gå min morgonpromenad. ska kolla om det är lika fryskallt som det var igår kväll för då behövs det många lager med kläder. tror det var 11,5 minus igår när jag åkte hem från jobbet, inget att leka med inte.

dags för påpälsning, adjö!

fredagen den trettonde (februari)

sista jobbar kvällen. en dag med frida vart två dagar med frida :) me like! ;) ska till tuna park innan jobbet, införskaffa lite kläder, smink och ett valentine's card till björn, mitt hjärta.

det vankas ugnspannkaka i matlådan idag hörde jag ;) HAHA..

fredagen den trettonde idag. hoppas ingen tant dör för oss ikväll (peppar, peppar ta i trä..) men lite läskigt tycker jag faktiskt det är. nycklar på bordet osv. stör mig inte ett dugg men fredagen den trettonde är bara otrevligt, läskigt och obekvämt.

tuna park var det ja, ajöss!!

kan min dröm inte få slå in?!

att vara tim vikarie inom kommunen är ett evigt utnyttjande. när det väl börjar brännas och du närmar dig den fruktade LAS listan så skiter dom i dig totalt.

blir så arg men jag ska fan ta tag i det här så det slutar ännu bättre än innan. om det nu går vill säga och det är de som är så synd också, trivs ju hur bra som helst på mitt jobb. vill vara kvar, vill ha en fast tjänst!

pappa sa i alla fall att jag inte ska ligga sömnlös på grund av detta, "det ordnar sig alltid" var hans tröstande ord. jag litar på min pappa :)

hjälp mig, ge mig tips!!

sängdags, godnatt

sömnproblem med för många timmar

det är alla hjärtans dag på lördag ♥ :)


idag vakande jag vid nio. utvilad? svårt att säga, länge sen jag kände mig utvilad fast jag har sovmorgon varje dag. kan det tyda på att jag sover för mycket? går och lägger mig hyffsat om kvällarna men sover oftast till halv nio, nio varje morgon. kan trötthet bero på för mycket vila och sömn? är ju väldigt trött när jag kommer hem från jobbet på kvällarna så då blir det att jag går och lägger mig så fort jag duschat. sover garanterat nio till tio timmar per natt. är det för mycket?

nog om mina sömnproblem, ska fixa iordning lite här hemma sen om vi hinner ska jag och frida till tuna park innan jobbet. ska ta en snabbrunda och hitta något fint till min käraste och till mig själv.

gjorde en "energi" drink igår, en brustablett c-vitamin, en vätskeersättnigs brustablett och en halv alvedon brustablett. trodde den skulle förhindra huvudvärk men det gjorde den inte. igår kväll när vi var mitt uppe i allt kvälls jobb så kom den förbaskade huvudvärken smygande. ska inte göra om drinken idag. det var en gång och aldrig mer. litar mer på de andra tabletterna jag äter.


utmaningen

gå in i mappen "mina bilder" på din dator. gå till 6:e mappen och därefter väljer du det 6:e kortet. visa den i din blogg och skriv något om det! invitera 6 stycken nya att vara med på utmaningen, länka till dom och låt dom veta att dom är utmanade!


beskrivning:
vi var i turkiet sommaren 2007, gjorde en massa utflykter och detta var en av utflykterna. forsränning!! hur kul som helst. ser ut att vara lugnt på bilden och det var de för denna bild är tagen i slutet av forsen. fick sedan även åka "kana" i forsen. ingen båt utan bara vi och flytvästen. något att rekomendera är skor som sitter kvar på foten, absolut inte flipflopisar som jag hade.

jag utmanar:
andersson
shabbi
eva
karro
prevedan

frukost, laga mat och jobba

nu har jag vaknat till liv, ska gå och äta frukost sen måste jag bli kock. måste laga matlåda till idag. på menyn står de couscous, grönsaker och regnbågsfile. måste hitta på någon sås till också annars blir de nog väldigt torrt.

ska ta tag i "utmaningen" efter jag har lagat mat också. för nu har min dator blivit frisk och kry. inga virus i sin lille datorkropp :) nu frukost dags och jag som bara älskar frukostar! :)


söndag morgon med massor av snö

söndag morgon! varit vaken sen åtta och vad mycket snö jag vaknade till. snöar som sjutton men tyvärr är det nog plusgrader så vi får se hur länge den vackra snön ligger kvar.

min stationära dator är snart återhämtad, snart pigg och kry igen. ska bara installera några program till så är den som vanlig igen. så han/hon (tror dock att han är en han) får snart komma hem igen efter ett besök på viruskliniken i slagsta.

idag är det en manikyr och pedikyr dag, eller ja det tar ju inte en hel dag och fixa naglarna. jag ska måla naglarna och piffa till det lite fint. kan ju i alla fall ha nagellack på händerna i tre dagar sen måste det bort innan jag börjar jobba igen.

fredag

besiktade bilen imorse. det gick bra, inga större fel, två små fel vi ska fixa. ingen ombesikting i alla fall.

ska snart laga lunch åt björn och matlåda til mig. äter nog bara lite fil och en knäckesmörgås nu sen äter jag matlådan sen när jag har rast på jobbet. dagens lunch/matlåda: sprödbakad torskfilé, potatis och remouladsås

gick jätte fort att jobba igår. kommer nog gå fort idag också.

"vänner för livet"

har precis ätit en dunderfrukost som jag ska klara mig på till halv fyra då jag har rast på jobbet. frukosten bestod av ett glas äppeljuice, två rostade smörgåsar med apelsinmarmelad och det bästa av allt, en tallrik filmjölk med apelsin bitar. underbart!

vi var ute på promenad och gick in på rixvideo och hyrde film. världens bästa film för övrigt. "vänner för livet" med adam sandler och don cheadle, ljuvlig film. värd att se!


♥ 

onsdag, mycket att göra

onsdag morgon, sista lediga dagen. skitkorv! vill vara ledig längre, så himla skönt! göra vad som faller en in och inte ha några måsten eller tider att passa.

idag är det i alla fall bestämt att jag ska städa och tvätta all tvätt som ligger i tvättkorgen. på tiden att fixa lite här hemma. sen vi kom hem från ikea i söndags med nya bokhyllan och allt annat så har det sett ut som ett riktigt bombnedslag här hemma. det ska bli fint här hemma idag och det är på tiden.

börjar nog dagen med att klistra in grekland korten i fotoalbumet. sen ska jag sätta igång med de som måste göras. dammsuga, moppa och damma, där emellan ska jag plocka bort alla saker som inte står på sin plats.

dataviruskliniken i slagsta

det värsta som kan hända har hänt, fått virus på min stationära dator. pappa var gr igår kväll och försökte fixa det men den var så nedsmittad så den behövde komma till kliniken i slagsta. kliniken som har specialister på just datavirus :)
hoppas bror min kan få ordning på den, värsta som kan hända är att alla mina bilder försvinner, har ändå haft min nya kameran ett tag och alla kort som jag laddat in ligger på just den datorn. hoppas, hoppas hoppas!!!!



idag var de tidig uppgång, vaknade till lite innan nio och då gick jag upp på en gång. skulle kunnat somna om både en och två gånger efter det men jag har lite att pyssla med idag så det var bara till att sätta fart på en gång. nu har jag ätit  frukost, ska fixa iordning mig sen åka till apoteket och hämte ut mer mediciner, underbara hem för att inhandla lite nya inredningsgrejer, tuna park för att shoppa loss åt mig själv och tillslut till växthuset för att handla krukor och nån ny blomma. allt de ska hinnas innan kl två för då kommer björn hem och då ska vi åka och kolla på tapeter som egentligen skulle blivit av igår men så vart det inte. ny dag med nya planer och nya idéer :)


RSS 2.0