"jag trodde att jag visste vad jag ville"

har fått en ny förälskelse och det behövs så här i dystertider. kent, box 1991-2008

"jag har allt man kan begära
det är allt man kan begära
det är allt jag nånsin begärt" ♥


jag älskar den, hela boxen, alla tio skivor, den 96 sidiga boken, allting!



har svårt att somna på kvällarna och när jag väl somnar vaknar jag av att jag drömt något konstigt och sen är det ännu svårare att somna om. jag vil kunna ha ro i kroppen, lugn och ro.

ge mig mer av det jag hade så mycket av förut. just nu är jag i stort behov av det. ge mig, ge mig lugn och ro.

la stockholmo

ja nu far vi snart iväg. tåget går 10.05, ska hinna hämta ut biljetterna innan, sen gå en runda i tidningshyllan på pressbyrån. packade int igår kväll som det var tänkt på grund av migränattacken. björn fick hjälpa mig med injektionen. sen hade jag somnat på fem sekunder. men aj vad det gjorde ont att få injektionen. men det hjälpte ju jätte fort så det var tur. fick gå upp tidigare och packa nu på morgonen, klar med packningen, nu ska vi bara vänta på att klockan ska gå.

man kan inte ha tur med allt men det är riktigt synd att det är så tråkigt väder. förhoppningsvis är det finare i stockholm, tvivlar på det eftersom jag sett på väderprognosen att det ska vara ungefär som här. packa handväskan och tömma kameran sen är jag redo för en efterlängtad helg i stockholm :)

take care...

onsdag hela veckan

sista jobbar dagen för denna vecka, apt hela ettermiddagen. troligtvis kommer kvällen gå fort. det går fortare än man tror, redan gått två dagar, tyckte nyss att det var måndag. men tiden går fortare än man tror.

finare väder idag än vad det var igår, trodde klockan var nio när jag vaknade idag, det trodde jag inte igår. solen skiner men det blåser lite väl mycket. ska ta med mig vantarna idag, glömde dom igår och då fick jag frysa. halsduk och vantar. åker bil ikväll så då behöver jag nog inte frysa.

snart ledighet, wie! stockholm, shopping!!!!!! wey! see you later alligator....

tisdag, en grå och höstig dag

tisdag. hunnit vika tvätten, sätta på en ny maskin. ätit frukost, laddat min ipod, kollat på oprah. ska hinna bädda sängen också.

när jag vaknade imorse så trodde jag att klockorna gick fel. valnade vid nio men det var forfarande jätte mörkt ute. men klockan gick rätt och det är fortfarande mörkt och trist utomhus. en sån dag man bara vill vara hemma. tända ljus, läsa en bok, kolla på film och mysa.

veckan innan "höstlovet"

fullt upp hela veckan. jobbar måndag, tisdag och onsdag. hinner inte mer än jobba de dagar jag jobbar. gå upp på morgonen, äter frukost, datorn, fixar iordning lite här hemma sen iväg till bussen eller upp på cykeln eller ner i garaget till bilen. hinner inte så mycket mer.

torsdag till och med söndag händer det mycket. barnvakt åt santos, kort weekend till stockholm och dop på söndag förmiddag. det gäller att hänga med i svängarna. hoppas de tre första dagarna går fortare än de andra fyra :)


äntligen klar

jag är klar med björn present nu. det tog lite tid men nu är den klar och jag är jätte nöjd. tror nog att han kommer bli glad över den. imorgon är det i alla fall den stora dagen. födelsedagsfirande för hela slanten.

tänkte ta med kameran idag, sen äntligen ladda upp lite kort. har ju hänt en del i mitt liv senaste tiden. laddar upp det i bilder antingen imorgon eller på fredag. nu ska jag iväg, fixa lite mer och sen iväg till jobbet.

lunch dags

dagens lunch: spagetti och min favorit tomatsås med mascarpone

jobbar idag och imorgon, sen är det födelsedagsfirande hela torsdagen. har redan börjat baka lite småkakor, ska baka allt annat på torsdag. socker/äppel/banan/tiger -kaka, rulltårta, nougatrutor, kolakakor och en vanlig marräng tårta. jag tycker om att baka! :)

vrede

att två personer kan påverka den tredje personen så mycket är skrämmande. fast besluten vad som ska göras sen några samtal bort så är allt förändrat. jag vill inte bli en sådan person!

jobba sista dagen innan jag får helg ledigt. ska bli skönt men mina planer måste ändras, måste tänka om helt. hoppas vädret tillåter höstpromenader. det var så fint väder häromdagen sen igår kom det ett baklag och det vart e sån där tråkig och grå höstdag. jag tänker bara negativa tankar om hösten men det kan faktiskt också vara fina dagar.
 
jag ska skaffa mig en redigt jobb, ett fast jobb så ingen kan klaga att framtiden är så osäker osv. jag ska klara det själv utan någons hjälp. är så trött på att "ni" alltid ska lägga er i vad vi än bestämmer. vi har ett liv och en familj och ni är inte inblandade.

denna eviga migränen

vart hos min husläkare nu. det är ingen indre blödning jag lider av och inga andra konstigheter heller. det är migrän! fått tabletter jag ska äta dagligen för att förhindra migränen, några andra tabletter som ska lindra om jag i alla fall får migrän och sen fick jag en spruta med två injektioner om det blir så illa som det var härom veckan. spruta mot migrän, det skulle vara som en insulin penna ungefär, läskigt! 21 år och ska äta medicin dagligen och något ännu värre är att jag har högkostnadskort!!! herregud hur kommer detta bli när jag är gammal?!

sov som en ängel inatt tills jag vaknade med migrän. men det jag ville komma fram till var att jag tagit fam duntäcket för säsongen så nu har jag både mitt vanliga allround täcke och ett duntäcke uppe på det. hur skönt om helst. vill börja jobba så jag kan sluta jobba, hem och duscha sen sova :)


miss li - seems like we lost it

bacon, mjölk och jäst

nu har jag varit utan kuriren två dagar i ad. min premuneration gick ut i lördags och jag saknr tidningen när jag äer frukost. lugnand effekt på något sätt. nu sätter jag mig istället framför tvn och äter frukost. ingen vidare bra vana. vill ha tillbaka min morgontidning!

idag:
handla tre saker på ica eller hemköp
-bacon
-mjölk
-jäst
baka matbröd
tvätta
rensa klädgarderoben
städa i krydd/bak skåpet
träna
laga mat
storhandla tillsammans med björn

imorgon ska jag till min doktor och förhoppningsvis få en rätsida på mitt mående. med andra ord ingen sovmorgon imorgon, upp med tuppen och sen jobba efter läkarbesöket. tillbaka till vardgen, men snat är jag ledig igen. måste börja planera björn födelseag också. bakverk, mat, tårta etc. kul med födelsedagar! jag tycker om att baka :)

lovely

jag älskar dig med! :) ♥ ♥ ♥


jag är van

dålig stil av dig! du ska inte yttra dig om sådant du inte vet någonting om. ta reda på fakta och sen är det varsågod att säga det som är sant. men vadå, jag är van, du har blivit en sådan människa på senaste. du är förändrad till det sämre!

rekord

slog nytt rekord idag. mamma ringde och väckte mig kvart i ett. ja jag förstår det inte riktigt själv heller, kan man vara så trött? kvart i ett det är ju nästan en halv dag jag har sovit bort av mitt liv.
i och för sig har den andra halvan av dagen snart gått den med och va har jag hittat på? tittat på the hills maraton, lagat mat, ätit och haft en allmänt lugn dag, inga konstigheter.

hittat två nya låtar. dom är bra, ska lägga in dom på min söta apple ipod. är det värt at spara till en ny apple iphone? vill ha den, pålitlig, bra och riktigt snygg allt-i-allo mojäng. love it!

glöm inte apelsinjuicen på ICAnära

fönat håret, väntar på platt tången. sminka mig, klä på mig sen rusta ner för trapporna till bilen. måste komma ihåg att köpa apelsinjuice på vägen. lyssnar på kent, vilken stämmning! tänker på konserten i somras. härligt!

"jag håller dig vid liv
du håller mig vid liv
jag håller dig vid liv
ni håller oss vid liv"



måste väl egentligen rappa på lite nu. vet i och för sig vad jag ska ha på mig, vilket ger mig en lugnande effekt. hade panik på förmiddagen och fick "speedtankar" i hjärnan. huvudvärken är borta tack vare att jag petade i mig lite mat. missade frukosten imorse och därför fick jag lida.

kent - 747 ♥

dop i slutet av månaden

är tillbaka i verkligeheten igen. började jobba igår, ska jobba ikväll och imorgon kväll sen är jag ledig. yvärr är inte björn ledig i helgen. det är väl bra typiskt? men nästa helg är jag ledig och då är han också ledig, då ska vi ta oss till strängnäs på nåt sätt. det är nämligen strängnäs marknad. en liten tradition jag och björn har:)

måste hitta fina dopkläder, vi ska på dop i slutet av månaden och har lovat mig själv att jag ska vara ute i god tid innan. ingen stress dagen innan. slutar alltid med att man köper nåt man egentligen vill ha sen använder man plagget en gång och aldrig mer. någon som känner igen sig?

jag ska duscha sen åka iväg till jobbet. ingen större lust men vad gör man? inget att göra åt. bättre med två kvällar irad än tre kvällar irad i alla fall.

har mtv på i bakgrunden, och nu är de typ hundrade gången jag ser reklamen om den nya filmen som ska ha premiär. tycker inte att den verkar ett dugg bra, blir bara irriterad på den när reklamen kommer tre gånger mellan varje musikvideo. för att göra ännu mer reklam så heter filmen "step brothers"  en film jag INTE ska se!

RSS 2.0