dataviruskliniken i slagsta

det värsta som kan hända har hänt, fått virus på min stationära dator. pappa var gr igår kväll och försökte fixa det men den var så nedsmittad så den behövde komma till kliniken i slagsta. kliniken som har specialister på just datavirus :)
hoppas bror min kan få ordning på den, värsta som kan hända är att alla mina bilder försvinner, har ändå haft min nya kameran ett tag och alla kort som jag laddat in ligger på just den datorn. hoppas, hoppas hoppas!!!!



idag var de tidig uppgång, vaknade till lite innan nio och då gick jag upp på en gång. skulle kunnat somna om både en och två gånger efter det men jag har lite att pyssla med idag så det var bara till att sätta fart på en gång. nu har jag ätit  frukost, ska fixa iordning mig sen åka till apoteket och hämte ut mer mediciner, underbara hem för att inhandla lite nya inredningsgrejer, tuna park för att shoppa loss åt mig själv och tillslut till växthuset för att handla krukor och nån ny blomma. allt de ska hinnas innan kl två för då kommer björn hem och då ska vi åka och kolla på tapeter som egentligen skulle blivit av igår men så vart det inte. ny dag med nya planer och nya idéer :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0