onsdag

jaa okej, jag ligger lite efter i mitt skrivande i bloggen. men ibland hinner man inte med och ibland har man ingen som heslt lust. men nu ska här skrivas :) allt på grund av din begäran :)

första helgen på tre veckor jag var ledig, fredagen var så där härligt extrem lugn, kommer inte ens vad jag gjorde men jag låg nog i soffan och sega! jaa just ja, det var då björn va sjuk och jag handlade, lagade mat och pyssla om den döds sjuke hela kvällen.
lördagen blev de utgång, men först besök hos farmor och farfar. allt för länge sen jag träffade dom. när jag får körkort ska jag åka dit lite oftare, winnerbäck ska skråla i högtalarna när jag åker där i de allra djupaste skogarna efter hjälmarsund.
utgången! riktigt roligt faktiskt :) kände inte alls för att gå ut på fredagen men ack så kul vi hade till slut i alla fall. men det jag inte kan förstå, när man precis fyllt arton gick man iprincip ut varje helg, men nu räcker det om ja går ut högst en gång i månaden. annars blir det för mycket. lagom är bäst och en gång i månaden är lagom ;)

nedräkningen har gått in på slutspurten, det är inte så långt kvar nu tills jag försvinner. ska bli helt underbart och försvinna faktiskt. på måndag är det bara tre veckor kvar eller är det bara två veckor då? måste genast kolla upp de där...... fy fabian, det är ju bara två veckor kvar på måndag, hoppsan så kul :)

var på bokrean igår, köpte böcker för sjuhundra kronor, SJUHUNDRA!!! herre gud trodde inte att det skulle bli så mycket men det vart de o jag fick alla de böckerna jag ville ha. engelsk-svensk lexikon, väg atlas i sverige och en i europa, tre gigantiska kokböcker och en lite mindre, en dassbok (till den nya lägenheten) och sen en vanlig läs-bok (som pappa sa) ska ha med den till kap verde är det tänkt. men jag vill nästan ner på rean idag också o kolla om jag missat nåt. svensk ordbok har jag inte, det måste jag införskaffa mig faktiskt.

O.C ikväll :) glöm inte det!!!!/ jossan


helg?!

känns inte som helg. jag jobbar ju måndag som lördag och onsdag som söndag så det är faktiskt inte så stor skillnad på vardag och helg för mig.

fick mina böcker idag som jag beställde för ett atg sen, nu ska vi bara bestämma ett nytt möte så du får dina pengar också ;) konstigt att de ska va så svårt när vi jobbar i samma byggnad.

dagens låt: james blunt - you're beautiful (live)

happy valentine's day

är det såhär alla hjärtans dag ska börja? med missförstånd som sedan blir små tjaffs. den ena parten blir sur för att den inte får som personen tänkt och den andra orkar inte ta diskussionen och flyr sin väg.

tillbaka till det normala, tillbaka i samma anda som jag alltid haft på alla hjärtans dag.  samma tankar om en själv och folk runt sig, samma funderingar. vet fortfarande inte hur det är och vara glad och lycklig på alla hjärtans dag. förhoppningsvis kommer den dagen också."but I do love you"

tisdag

lunch: stekt lax, potatis och remouladsås
efterrätt: persikohalvor i sockerlag

jag är nog ganska duktig på att laga mat i alla fall. bara man har lite tid och lust så kan man göra det mesta. brände dock laxen lite idag, men det gick att skära bort så det gick så bra så.

imorgon är det alla hjärtans dag! ska man hitta lite rött papper och göra några hjärtan kanske? det gjorde man alltid i skolan så varför ska man inte kunna göra det nu? jag tycker om att pyssla. älskar det faktiskt! ska nog ta och cykla til tuna park och inhandla lite pyssel som jag kan pyssla med ikväll. köpa någon alla hjärtans dag pressent till mamma och pappa. köpa alla hjärtans dag kort ska jag nog också göra.

skriver lite imorgon igen, på självaste alla hjärtans dag!

love, josefin


747

"när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig du
är värd att dö för"


valentine's day february 14


spiderman

:(

"you know, this is gonna sound weird,
but can I drive you to the airport?
you were the first person I met here I'd kinda
like to be the last person to say goodbye"
oc

the O.C

kär i den serien. helt beroendeframkalande. älskar det verkligen, vart dock besviken när jag var i newport beach i sommras att inget såg ut som det gjorde i serien. inte ett dugg! inte ens fiket på piren såg ut som det gjorde. well, vad kan man begära? älskar allt som har med serien att göra i alla fall. bara så ni vet så är familjen cohens pool bara en meter djup så när de ska spela in scener från poolen får skådespelarna stå på knä för att det ska se ut som att den är djupare än vad den egentlgen är.

LOVELYthe OC


newport beach


-

 syns det på utsidan att man inte är lycklig?


onsdag

"vet du vad jag längtar till?
till du blir lycklig igen,
du kan inte gå runt och må såhär"


det ligger något i det, men snart så kanske jag mår som jag gjorde förut. då jag va glad och lycklig hela tiden. jag hoppas allting blir som förut snart. varför skulle jag inte kunna må som jag gjorde förut?

RSS 2.0