LW 23/8 2008 stångebro, linköping


 


tråksöndag, dagen innan

det måste vara den tråkigaste söndagen i mitt liv. har ingen som helst lust att packa eller städa som ja skulle behöva göra. har lagt fram det mesta på sängen som jag ska ha med mig, nu ska det bara packas ner i väskan och sen gå tjugo miljoner varv i lägenheten och kolla så att man inte glömt något. sen att jag bara sovit fem timmar inatt hjälper inte ett dugg. men i och för sig så kan det vara bra också för då kanske jag somnar ikväll. åker till arlanda klockan halv tre inatt, då bär det av mot den stekande värmen och solen! :)


LW på hemmaplan

precis hemkommen från linköping. turneavslutning med lars winnerbäck och band men även de tre olika förbanden. har blivit ännu mer stört förälskad i lasse men även hittat en ny kärlek, miss li. ett är säkert, hon följer med ipoden till grekland imorgon :)

lars winnerbäck
miss li - sofia karlsson - emil jensen
23 augusti 2008
stångebro, linköping


mitt i ett avsnitt av O.C.

härom kvällen så var vi på stipendiumutdelning på strandgatan. när vi kommer in på gården känns det på en gång som om jag och björn skulle vara med i the O.C. Deras alla mottagningar och fin fester dom har, en sådan var vi på, mitt i eskilstuna. underbar mat, (catering förståss) människor man aldrig sett förut men som bor i samma stad som en själv och en super artist för att locka de där som tvekar att överhuvudtaget komma.

ja så här ligger det till, i vintras så fick björn ett stipendium han sökt och i onsdags var det äntligen dags för diplomutdelningen. catering från kaffe|kaka, mingel med glashållare på tallriken, en underbart fin innergård precis vid eskilstuna ån, mycket folk, en scen, en värd och en kändis. kändisen som lockade kanske någon extra var wille crafoord. björn och jag försökte komma på kvällen innan vad han var känd för och då kom vi på just d, det var hans grupp på nittiotalet som gjorde några hit. hela kvällen var i alla fall jätte trevlig och wille var bättre än både jag och björn trodde. ser nästan ut lite som lars winnerbäck :)
 
är dom inte lite lika?! :)

idag är det tandläkarn, frisören, växla pengar, inhandla ett par till shorts sen vidare till jobbet. mycket att göra på så kort tid, börjar om fyra timmar. undra om jag kommer hinna överhuvudtaget. mellan allt det där så ska jag hinna plocka ur tvätten ur tvättmaskinen och hänga den samt vika den tvätt som redan hänger på torkställningen. bara att sätta igång på en gång.

hipp hipp hurra!!


grattis till mig själv på min 21 åriga födelsedag!! :)


vaknade av skönsång, frukost på sängen och presenter av min älskade älskling! kan man vakna på något bättre sätt en sådan här dag?! tror inte det, helt perfekt väckarklocka :)

ska snart ner på stan och äta födelsedagslunch med min allra bästa vän, sen hem igen och ordna med de två olika tårtorna inför ikväll. momor, morfar och familjen kommer. mer presenter och mer tårta. jag vill fylla år varje dag! :)


by the way, min cykel fyller ett år idag, min ärtgröna blomcykel :)
stressmage

mycket planerat för nästa vecka. vet faktiskt inte hur jag ska hinna med allting. jag ska klippa mig, vara barnvakt, gå på diplomutdelning med willy crawford, gå på fotvård, städa, förbereda allt till grekland, inhandla det sista till grekland, luncha med jessi på tapas, baka tårta, kakor och kanske någon sockerkaka och mellan allt det där ska jag hinna med att fylla år och öppna presenter.

idag och imorgon ska jag jobba, jobbar ikväll och imorgon bitti, efter jag slutat ikväll så ska jag hem och byta om sedan ner på stan och titta på fyrverkerierna, spela på chokladhjulet och umgås. man kan nog ha kul fast att man jobbar ;)

ett glatt besök

fick fin fin besök precis. charlie, greta och regina kom förbi. vi gosade, kollade på fotografierna från fotografen, de åt lite mat och självklart fick de dessert. dom blir bara större och större för varje gång jag ser dom. snart kryper de runt och gör en massa bus. tiden går väl bra fort ibland?


behöver man ha sällskap överhuvudtaget, klarar man sig inte själv?

LW eller blues?!

äntligen fått tillbaka min lappis toppis. den har vart efterlängtad men mot slutet måste jag faktiskt erkänna att jag glömt bort den lite granna. den är i alla fall tillbaka och det är hundra gånger skönare att ligga kvar i sängen och dra sig med datorn i knät än att gå upp och sätta sig på den väldigt fina men träiga pallen vid min andra dator.

iförrgår kväll så var vi hos björns föräldrar en sväng. en fka och lite greklands prat. när vi skulle åka bilen hem så spöregnade det och jag fick en känsla i magen att jag ville helt enkelt inte åka hem. min dag var inte klar, ville göra något mer. klockan var vid det tillfället strax efter tio, inte speciellt många bilar ut och vattenpölarna bara växte. det slutade med att i åkte en raggar runda runt stan för att leta stora vattenpölar som vi kunde åka fort igenom med bilen. hittade ine så många stora men de vi hittade var jätte roliga :)

torsdag idag, veckan går alldeles för läskigt fort! snart helg igen och sen är det en ny vecka. men bra att det går fort nu innan vi åker sen när vi är borta så kan hastgheten minska drastiskt.


lost and found

hittar inte min mobil!!! satte alarm kl 9.00 och sen dess har den ringt och snoozat om eftersom jag inte hittat den, hittade den precis, en halvtimme efter den börja låta så förskräckligt. nu stängde jag av alarmet efter fem snoozningar. snacka om att vara rejält trött eller bara vara lite förvirrad så att man inte hittar mobilen.

vaknade strax efter åtta idag, kunde inte somna om på grund av att det var någon som tyckte att smedjegatans buskar var alldeles för lurviga och höga så det behövdes klippas kl åtta på morgonen. kunde i och för sig stänga fönstret men då vaknar man oftast av att luften tar slut och vintertäcket har hållt sin värme lite för bra. valde att gå och lägga mig i soffan med täcket och kolla lite på OS. det är simhopp nu, ganska kul att titta på faktiskt. kina är duktiga, tror dom tar guld.


två veckor

precis tvättat håret. måste inhandla två nya flaskor av mitt favorit shampoo och balsam innan vi åker till grekland. har en del andra grejer som måste inhandlas tills dess. inatt var det två veckor kvar tills vi flyger iväg! :)


regn, regn, regnjosefin har semester och se vad det är för väder, det är ju bra typiskt!
jag börjar dock vänja mig, har vart så här hela sommarn när jag varit ledig.
regn regn och åter ännu mera regn. man bli allvarligt depprimerad av det.

RSS 2.0