alvedonknarkare?

nu har jag vart sjuk (och är fortfarande) i fem dagar. fyra av dessa är arbetsdagr så nästa lön kommer det bli minus på. synd men så är det. man kan inte jobba om man är sjuk och om man försöker så kommer det bara ta ännu längre tid att bli helt frisk. dock hjälpte det inte att vara hemma heller eller jo har ingen feber och halsen är bättre men näsan får väl ta den tid den behöver. nu är jag ledig två dagar sen ska jag jobba igen, jag varken kan, vill eller får vara hemma fler dagar.

sjuklingen ska bli friskus över natten, andas ånga över handfatet? eller är det mot halsont? näsan då, nässpray och näsdukar eller? det är nog det som jag ska kurera mig med de närmaste dagar.

jag mår inte bättre av att få världens migrän. gråter av smärten så ont gör det. planerar vad jag ska ha med mig när jag måste åka till akuten pga smärtan. gjorde allting jag kunde för att få bort det, migrän tablett, migrän "puffen" en slags nässpray mot migräm) sen orkade jag inte mer och tog 1.5 GRAM alvedon och däckade av utmattning och alldeles för mycket alvedon. det brukar bli bättre av antingen migräntabletten eller "puffen" men igår kväll fungerade ingenting. ska det verkligen vara så här? kommer knarka ner mig på alvedon innan jag är 22...... :| mitt intag av alvedon igår slutade slutligen på 2.5 gram inom loppet av fyra timmar. "hej jag heter josefin, jag är en alvedonknarkare"

behöver jag hjälp?

vart besviken när jag tog fram mitt nya shampoo och balsam, ill rosa flaska och när jag rycker ut shampoot så är det genomskillnigt, (stavas det så) balsam som brukar vara vita var till och med mer rosa än shampoot. ska det inte vara tvärtom?

har fått ändrade planer, eller ja jag har ju hunnit tänka en hel del de här dagarna, har kanske ändrade planer angående "?:s" födelsedagspresent. har fler idéer, svårt att välja!
:)

sjuk och rastlös

dagens outfit:
blå-vit randig pyjamaströja
blåa pyjamasbyxor med rött snöre i midjan
gråa duntofflor

blivit jätte förkyld så idag ska jag inte göra ett jottaperka. kanske möjligtvis tvätta nån maskin, men abslout inte till någon överdrift. ska försöka planera kvällsmaten och bädda rent i sängen men det får vi se hur det blir. lugnt och kurerande dag är jag inställd på.

är faktiskt redan lite uttråkad, klockan är bara tio och jag ska vara ensam och rastlös enda till klockan halv fem idag. ska jag överleva? kommer jag överleva? ska försöka sysselsätta mig med filmer, böcker, korsord och framåt eftermiddagen blir det både oprah och city akuten
:)

måndag igen, dagarna går fort

känns som att jag har sovit i en evighet. vaknade till vid sju när björn gick till jobbet, vinglade sovandes till toaletten och vinglade sedan tillbaka fort till den varma sängen. björn är egentligen sjuk men ändå går han till jobbet. han är en sån som inte sjukskriver sig i första taget. ska i alla fall hämta honom innan ja åker till jobbet så han slipper gå hem.

sista dagen på jobbet innan jag är ledig i två dagar. skönt som sjutton!! men två dagar är lite snålt speciellt när man är van att ha tre dagar ledigt.

hyrde en film igår, tyvärr är den för lång för att jag ska hinna titta på den innan jag ska åka till jobbet idag. men imorgon bitti när jag vaknar kanske jag flyttar ut täcke, kudde och mig själv i soffan och tittar på filmen. skön start på en ledig dag :)


spela GH innan jobbet?!

lördag. börjar jobba idag efter tre lediga dagar. känns som att de lediga dagarna går tjugo gånger fortare än de dagarna man jobbar. varför kan det inte vara tvärtom? tänk vad skönt det skulle varit.

mamma, pappa, faster och farbror har åkt mot arlanda nu. de ska åka till italien, sorento, ska vara borta en vecka.

hoppas helgen och måndagen kommer gå fort. ingen lust att jobba. värstya är att jag bara är ledig tisdag och onsdag nästa vecka. vill ha semester på heltid. kunna vara ledig och sköta om sig själv på ett helt annat sätt.

cykla till jobbet idag. måste komma på vad jag ska ha för matlåda också. frysmat?

björn är ute och fiskar. åkte jätte tidigt imorse, är förhoppningsvis hemma när jag komme rhem ikväll.

konstigt inlägg. inget sammanhang överhuvudtaget. vad spelar det för roll? vad ska jag hitta på innan jobbet då? kolla film? spela GH? spela PS3? har några timmar på mig. ska i alla fall hinna duscha innan jobbet.

melodikrysset är alldeles för svårt denna vecka. speciellt när inte pappa är hemma och hjälper till.

födelsedagspresenter till alla håll

födelsedagspresentjakt igen. mamma ska hjälpa mig den här gången. mat i slagsta ikväll, mamma och pappa åker till italien imorgon. sägs att de har 28-30 grader varmt. jag vill också! skulle vara helt underbart.
ska beställa en annan födelsedagspresent ikväll men då ska pappa hjälpa mig. många som fyller år nu. hoppas de blir glada över sina presenter bara :)


lyxigt och helt klart värt det :)


min lediga torsdag

- upp med tuppen
- träna
- äta frukost
- duscha
- tre flätor, kläder
- lägga in korten på datorn
- framkalla kort
- inhandla del 1 av födelsedagspresenten
- lägga undan tröjan åt mamma på h&m
- hämta ut migrän medicinen
- lunch
- städa och plocka iordning
- tvätta
- laga torsdagsmat, ärtsoppa och pannkaka
- hyra film och mysa :)


miss li - let her go

mys-söndag

ny vecka, nya tag.

ska jobba idag och imorgon. tog semester igår för att umgås med den jag älskar. vilken dag vi hade sen, helt underbar. sov till tio, väckte honom vid tolv. han var bakis! åt frukost, kollade lite på tv sen gick vi och la oss igen, sov till tre. tänk att en eftermiddagslur kan va så underskattad. gick upp yrvakna vid tre och tvättade, städade och diskade. sen promenarade vi till söder och hämtade hans cykel. trampade till rix video och hyrde två filmer (den ena fungerade tyvärr inte) sen vidare för att inhandla lite mat. åt, kollade på filmen sen hopp i säng igen. somnade vid elva och blev väckt kl nio imorse. jag vill alltid vara ledig tillsammans med dig!!!


coldplay - viva la vida ♥

jag älskar att vara ledig!!

shoppat och tränat med malin, solat, gjort iordning en grekisk sallad med gurka, tomat, feta ost, röd lök och tzatziki. nu ska jag plocka iordning, dammsuga, plocka ur den rena disken ur diskmaskinen sen ska jag duscha och göra mig klar för ikväll.

miss li - ba ba ba ♥


stenmarck och stormare

nu är hösten här på riktigt. kallt som bara den ute, igår kväll var det bara 9.9 grader ute och jag gick i collagetröja bara, det var kallt! undra ett tag om jag gått och blivit sjuk för jag hade sprängande huvudvärk hela dagen och frös konstant. men efter ett tags huttrande under två täcken igår kväll så vart de bra med kylan men huvudvärken har jag haft hela natten. tog en alvedon vid åtta imorse sen somnade jag om och det har blivit lite bättre men inte helt bra är det.

tränade igår, ska träna idag med. tar i som bara den för att det är så kul sen känner jag svimmningskänslor och inser att jag tagit i alldeles för hårt. men kul är det!! :)

ladies night med jobbet idag, ska vara chaffis och vara nykter. stormare och stenmarck, kan inte bli fel :) imorgon ska vi på maskeraden vi väntat på så länge. vi har fixat allt till våra outfits. vi kommer bli så söta jag och björn. ska bli riktigt roligt :) se vad alla andra har kommit på och klä ut sig till. vet i och för sig vad en del ska vara men inte alla.

först shopping runda med malin sen iväg och träna tillsammans. livet har sina ljusa stunder ibland! ;)

ledig torsdag

västerrås med m och j idag. vi ska shoppa och umgås. bara vi tre och våra plånböcker, vilken härlig dag det kommer bli. ska inhandla lite fiske saker åt björn, går egentligen emot mina principer men vad gör man inte för hjärtevännen :)

har tagit semester på söndag, behöver det både för mig själv och för mig och björn. han jobbar när jag är ledig och så tvärtom, så himla typiskt. har ont om semestedagarna men det är nu jag lever så då ska jag göra det som känns bäst och för tillfället är det de som känns bäst.

over and out nu åker jag snart iväg på vår shoppingrunda!! :)

sköt er själva

har lärt mig att man inte ska prata om hur man mår och vad man tycker om saker. då ska alltid folk säga raka motsatsen och bara försöka övertala mitt mående på något sätt. det fungerar inte så!! ge upp och låt mig leva mitt liv. tycker jag att allt är pest, pina och rent av för jävligt, låt mig tycka det. jag pratar med dom jag har förtroende till så det så.

over and out!


sökes! förändringar och solsken

har kommit till en sån period där ingenting är kul, roligt eller rogivande. det jag tyckte var roligt förut tycker jag inte är roligt nu. har ingen lust med nåt, orkar inte, vill bara sova. har två saker jag vill göra denna vecka och det ska jag se till att fixa.

vill åka tillbaka till värmen och världen där bekymmer inte fanns. där gjorde man det som man knde för och det ma ville göra. på morgonen gick vi till den lilla super marketen runt härnet, köpte vår frukost och pratade och vädret med ägarn. åt vår frukost i skuggan och planerade dagen. alla dagar innehöll sol, bad och god mat. tänk vilken lyx och ha det som sin vanliga vardag. ge mig ledighet, pengar och den vardagen!!!!!!!

jobbar de tre första dagarna på denna vecka, sen mot helgen är det ladies night i västerås och på lördag är det den efterlängtade maskeraden. gissa vad jag ska vara :)

är det vädret som tynger mina tankar med grått?! eller är det bara en sån period där allt är tråkigt? kanske till och med är en sån period då någonting måste hända i livet för att man inte ska insjukna i tråkigheter.

björn försov sig imorse, gick till jobbet en timme för sent men ko tillbaka lika fort, hade glömt både det ena och det andra. nycklar, matlåda, snus och de viktiga papprena.

vet ej om jag ska cykla eller åka buss till jobbet. tänkte cykla men kollade sen på vädret och det ser inte så inbjudande ut. tråkigaste är att bussarna går så himla kasst så jag kommer komma till jobbet en kvart innan jag börjar och så kul tycker jag inte att  det är.

det är en nedrans tjat om detta men jag behöver förändringar i mitt liv, måste komma ganska snart. vet inte vad som händer annars. eva flyttar till göteborg och leverloppan, min kusin flyttade till norge igår, men jag då? ska jag stanna kvar i samma gamla spår för evigt. jag och min andra hälft behöver få förändringar vi med. nytt jobb? nya möbler? en resa att se fram emot kanske?

sunday

söndag kväll. ätit pasta sallad med krispiga bacon bitar, efterrätt: äppelpaj med fluffig vaniljsås. björn hittade en film på trean nyss, jag lullar runt i cybervärlden, spanar och kikar. reklam på björns film och tvättmaskinen är färdig. ska hälpa honom med tvätten sen kanske lägga in en ny tvätt, hinner jag det innan hela trappen sover?! det gör jag nog, tar snabben. over and out, godnatt!

migrän vs. healing

klarade första natten. det gick bra men det är inte alls som vanligt. tycker om när allt är som vanligt, då mår jag bäst.

har fått healing idag. hade migrän och det vart hundra gånger bättre, kände mig mycket lungnare och trycket i huvudet och över vänster öga försvann. läskigt när hon som utförde healing på mig sa precis som jag känner fast försöker att dölja både för omvärlden och för mig själv. nåt som jag känner men aldrig pratar om. när hon då säger allt jag känner och hur jag är som person så tror man faktiskt bara mer och mer på det där.

imorgon är det partaj, tjerjerna kommer över på middagsbjudning, alkoholintagsdrickande (är det ens ett ord?!) och utgång. ska bli riktigt kul och träffa allihopa. försöka att inte stressa på dagen, men det ska hinnas med ganska mycket på dagen, bära upp boren, duka, tvätta nån maskin tvätt, välja outfit, damsuga, moppa, plocka iordning, duscha och ja listan tar faktiskt aldrig slut. men om jag stressar så kommer förmodligen migränen och imorgon har jag inte tillgång till någon healing. no stress med klassisk musik imorgon!


tårar

ensam är svag. jag hade lovat att inga tårar skulle rinna nedför mina kinder imorse men jag kunde inte stå emot. tårarna kom, han åkte iväg och nu har fler tårar runnit nedför mina kinder. jag älskar dig!


RSS 2.0