torsdag


har inte blivit så mycket blogg av denna blogg, mest en massa klipp från youtube och bara en massa sång texter. men det ska det bli ändring på hade jag tänkt. en blogg för mig är i och för sig en blandning på en massa text men även lite olika klipp från youtube ibland också. kan va roligt som läsare (om jag har några sådana) att få lite variation.

hänt ganska mycket i mitt liv nu på senaste. inget jag tänker nämna så men det är både positivt och negativt. nåt till expempel är väl att jag har fått en hel del kunskaper som jag inte hade förut.

jag jobbar på som vanligt. får mer och mer jobb och jag vet egentligen inte om jag trivs lika bra längre. jag trivs ju jätte bra men förut trivdes jag ännu mer, då längtade jag lite efter att få gå till jobbet nu n'r klockan ringer kl 05.20 på morgonen är man faktiskt inte så himla sugen på att gå upp och sätta sig på cykeln och trampa enda till torshälla. men jobb är pengar och det är inte så illa egentligen men det är inte dödligt att klaga lite :)

pratade med shabbi idag i telefon, det var ett bra tag sen. alldeles för länge sedan :( hon frågade vad jag skulle göra i vår. jaa vad ska jag göra i vår?! kommer mitt liv flyta på som det gör idag eller kommer de ske någon dramatiskt ändring? ja det kan man inte veta och jag vet heller inte om jag vill att det ska ske nån speciell stor ändring på mitt liv. eller ja en ändring vill jag ju ha och det är jag på god väg med.

♥ ♥ ♥
jag älskar dig


när jag faller, orkar du för två?!så du tog min hand i vimlet
och sa: älskling allt är skit

/ jocke bergMUSIK SOM ALDRIG SVIKER"jag är livrädd för att leva
och jag är dödsrädd för att dö
men älskling vi ska alla en gång dö"mannen i den vita hatten (16 år senare)

lars winnerbäck - kom änglar
kärlek

when you walk away
I count the steps that you take
do you see how much I need you right now?

when you're gone
the pieces of my heart are missing you
when you're gone
the face I came to know is missing too
when you're gone
all the words I need to hear to always get me through the day
and make it okay
I miss you
avril lavigne - when you're gone

höst

hunnit ätit lite lunch sen jag kom hem från jobbet. vet vad jag har att göra all min lediga tid och ibland går de ganska bra men så hittar jag saker som uppehåller min tid, tex datorn. den är ett bra tidsfördriv, bra på så sätt att tiden går men dåligt för att jag behöver den tiden till något mycket bättre.

imorgon blir det kalas. idag måste jag städa, plocka iordning, baka, inhandla det sista inför den stora dagen imorgon och sen måste jag hinna med att laga lite kvällsmat på det också. måste även måla naglarna i en ny färg :)

jag har lärt mig att lyssna på kents nya skiva. den är bra, rikgit bra!! :)

hösten är verkligen kommen nu. ute på drottninggatan ser man löven falla mer och mer, trädet precis utanför sovrumsfönstret är nästan helt naket nu.  men de stora träden på innergården har alla möjliga höstiga färger på löven. det är vackert! men när vädret är så här grått och trist som det är idag är det faktiskt inte kul att se löven ändra färg och falla ner på marken. man blir konstig, deprimerad är det rätta ordet.


jag älskar dig
♥ ♥ ♥

tillbaka till samtidenkent - tillbaka till samtidenvet ärligt talat inte vad jag tycker om kents nya skiva. har dock bara lyssnat igenom den i all hast så ska väl egentligen inte yttra mig för mycket om den. men, det låter inte som kent. så stod de också¨i tidningen att de ville göra nåt nytt och de har de lyckats med. nytt är de allt!
funderar på att köpa limited edition också. köpte den vanliga igår men ska nog köpa LE också. lite dyrare men det är de värt alla gånger. då får man en bok med en massa bilder också. men undra om det är såna bilder som det va i den vanliga skivan?! tror det kommer att sluta med att jag har båda två versionerna i bokhyllan innan den här helgen är slut.

HAHA :)
pappa:
lugna ner er lite nu, ni är så uppskruvade!
freddan: ja, men hämta en skruvmejsel och skruva ner oss lite då!


image137

hela tiden, om och om igen :)


mitt i nassen!!! :)

nykter, vad är de? inte är ag de inte.. träffade bara tessan en sdekund. alldeels för lite för min smak. rtingde henne precis hon va också hemma. det va bra. jessi, madda o tessan (nummer två) gick hem tillsammans. jag o tallen snabbade på igenom torget. sen gick jag hem
försökte få lite kontakt med herren i huset men han ligger o sover som en stock i sängen. det är väl iofs förlåtligt eftersom han ska upp o jobba imorgon bitti.

träffade calle också jaa... alltid lika gullig. han är snäll han! snäl enda in i själen, han hade visst träffat dig tessan (nummer ett) kan detta stämma?! ;)


sova är prio TVÅ i detta läge, nu måste jag hitta nåogt att äta.


god natt, tessan (nummer ett) vi hörs imorgon igen :)GODNATT!!! pussar,


jag älskar dig jessi!!

kan de sluta såhär?

så kan väl inte ett avsnitt av grey´s anatomy sluta? är det verkligen tillåtet?! det kan jag väl aldrig tro!! ska de sluta så att man sitter och tok gråter för att meredith inte lever längre. men är det då så att hon kommer överleva i nästa avsnitt? vill att det ska bli onsdag imorgon igen så att jag får se vad som händer.


ledig, fast ändå inte

gick upp vid halv åtta när björn gick till skolan. sen åt jag frukost, läste tidningen och började med det jag skulle göra idag. men somna om. så den sovmorgon som jag inte fick imorse tog jag lite så här på förmiddagen istället.

skulle behöva städa upp, men det är inte så lätt när skohyllan och hatthyllan ligger inne på vardagsrums golvet och nyckelskåpet ligger inne på sängen. ordning blir det, så småning om :)

ska snart ner till stan och få lite lugn och ro på bibblos måste också handla lite små pinaler till vårat läskiga men väldigt roliga projekt vi håller på med här hemma.jag älskar dig
♥ ♥ ♥

iPod

ska snart åka iväg till jobbet. sovmorgonen var behövlig och gudomlig. ska lyssna på min iPod helaste vägen till torshälla, den har fått en rejäl ansiktslyftning som innebär att den är full laddad med ny muisk och batterierna är laddade till max.

facebook? jaa tror jag fastnat lite för det. men vet inte riktigt hur man gör eller så, men det kanske ordnar sig med tiden?! i alla fall, vet jag hur man blir kompis med folk så nu har jag fler kompisar ä bara en :) httade några kusiner, min storebror och jivan från USA :)

upp, upp och iväg till jobbet!


jag älskar dig
♥ ♥ ♥

allting nytt?!

det är en sån dag idag, ny vecka och ny månad allt på samma dag. förhoppningsvis finns det en ny tvättmaskin nere i tvättstugan också. jag har inte varit där nere sen förra veckan då jag och tvättmaskinen hade en lite, jaaa disskusion kanske man kan kalla det och jag vann!! tvättmaskinen la sig ner och vägrade fungera. men egentligen, vad vann jag på de?! ingenting! panik ångest för att ringa till våra vidrigt otrevliga och översittande hyresvärdar.

varit nere i tvättstugan nu. tvättmaskinen som gick sönder förra veckan då jag tvättade såg väldigt ny och fin ut tills jag tände lampan i taket. då var de precis samma tvättmaskin som alltid, men innan den fick lite ljus på sig så glänsde den väldigt mycket och den såg väldigt ny ut.

måste, måste, MÅSTE fixa iordning min iPod idag. ny muisk ska in i den och batterierna ska i samma veva laddas fullt. det är så ensamt och cykla enda till torshälla med bara blåsten i öronen. när man får sällskap av lasse eller jocke så känns det mycke bättre. det går fortare och inte lika jävligt.

vi (♥) ska cykla till färghandeln i eftermiddag. nytt och fräsch ska det bli :)

jag och björn (=♥) stod dubbel vikta i rinmansparken igår när vi var på väg till slagsta på söndags lunch och samlade en massa kastanjer. det måste ha sett väldigt roligt ut för där stod vi som två små ungar och samlade dessa kastanjer. det var som när man var liten. man tävlade om vem som fick störst och mest kastanjer. igår hade vi ingen tävling utan bara en stor samling. vi ska ha de som dekoration är det tänkt. kan bli fint, väldigt fint!!jag älskar dig
♥ ♥ ♥

RSS 2.0