HAHA, min älskade pachelbel :)


paniiiik

gjorde världens största tabbe igår, ska åka till mälarbaden och fixa iordning det idag. ren panik vart det igår kväll men E ska att det skulle gå att fixa så jag litar starkt på henne. måste gå att fixa iordning annars har jag inget liv de närmaste veckorna. nå väl, jag tror och hoppas. det måste jag göra.

precis ätit en tröst-frukost, färska jordgubbar med socker och shabbis kvarglömda laktos mjölk som jag verkligen tyckte om. någon som smakat den? nästan godare än vanlig mjölk. trot eller ej men det är sant. lite efterrättsaktig mjölk. lite sötare och lite gräddigare. mmmums! :)

packa och tvätta idag, en gratis-konsert ikväll :) måste ta de tillfällen som ges. adjö!

klämdag

semester :) anställ mig på heltid som semesterfirare! yes please :) älskar det.

på måndag morgon far vi mot sydligare breddgrader. ska bli fint väder har jag hört. det tackar jag för. ska bli skönt att komma bort ett tag. se andra saker än de gamla vanliga här hemma.

idag får jag fin-främmande, shabbi och santos kommer hit. äta lunch, gosa och kanske äta lite glass. perfekt gosdag i det här tråkiga vädret. ska nog ner på stan en sväng och inhandla de sista grejjerna innan semestern också.

tack för mig / ajöss


jag vill inte..

jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE!!!!


begraven i sängen

huvudvärk i all ära men fan någon gång måste det ju ge sig. hade planer innan jobbet idag, de planerna fick jag begrava och begrava mig tillbaka i sängen igen. känns bättre nu. ska snart åka och jobba, känner inte för de. vill ligga kvar i sängen, bli av med huvudvärken och känna mig som en människa igen.

norge?!

jaha, jag har inte bestämt mig om vad jag tycker om norges bidrag än. lite klämkäckt men ingen höjdare inte. man kan säkerligen lära sig att tycka om den men jag vet inte. vi får väl se helt enkelt. grattis norge i alla fall.

frukost, sen ska det kalasas idag med. morfar fyller år, 92 år! :) grattis!

EUROVISION SONG CONTEST 2009

jag tror på malena ernman och sverige. det gör jag, hennes låt är bra. kan dock bli som alla andra år, jag tror stenhårt på en låt sen går det helt tvärtom men egentligen och förutse vem som ska vinna med en sådan bred telefonomröstning och jury, svårt. jag tror och hoppas på sverige. heja malena!! :)

fotbolls-fredag och kalas-lördag

spelade fotboll igår. massor med fotboll. jag kommer bli proffs :) det ni..

katrineholm idag, innan vingåker. kolla kläder och skor. se om man hittar något. kalas i katreinholm, hurra hurra hurra!

sitter och väntar på att min skiva till bilresan ska brännas klart, tar tid. oroväckande lång tid. kanske måste göra om hela grejjen. hoppas inte, för det har jag inte tid med.

ajöss!

torsdag, en migrän-torsdag

migrän idag, igen!! (i hate it) sov till tio, åt frukost sen gick jag o la mig igen och sov till tolv. skönt och väldigt välbehövligt om jag inte ska behöva sjukanmäla mig idag. känns bättre men inte helt på topp. kan nog gå ändå. ska vila på min rast vid halv fyra sen piggna till och börja jobba.

imorgon är vi lediga tillsammans. evigheter sen sist.

jag tycker om att skratta :)

btw, ESC i helgen.

fick våra röstkort idag. känns som att jag måste sätta mig in i situationen lite mer så jag har ett litet hum om vad jag ska rösta på. i dagen läge har jag inte en koll på vad man ska rösta för. varför? bör undersökas!!!

jag måste, HAHAHA.. blonde? yes!


jag tycker om musik, jag älskar det här.


en ny upptäckt :)söndag morgon

städa städa varje fredag (söndag) och så varje jul..

sådan dag idag. började ju redan i fredags lite grann så nu finns ingen återvändo. ska allt bli färdigt sen ska jag inhandla nya blommor till köket. några som överleva mina ökneliknande torkor.

frukost sen börjar min fantastiska städ-förmiddag..

lördag kväll

(det skadar ju för i helvete inte att fråga!)

handboll, gick som det gick. men bra match, väldigt bra match. inget att göra åt tyvärr. spännande!

nu är det film (se upp för dårarna) och en burk cola :) imorgon kommer min söta vän hem igen.

ensam hemma/home alone

min ensamma helg började imorse kl halv sju. jag gick upp och gjorde iordning matsäcken och frukost sen när björn gick så var det läggdags nummer två för min del. sov till tio vilket var väldigt skönt.

nu börjar mitt äventyr med fällor och inbrott. ja det är så jag ser det i alla fall. ni vet den där söta lilla killen från "ensam hemma" filmerna. sån är jag i helgen. fixa fällor och fira jul (helg) helt själv.
så om ni ska komma på ett oanmält besök är det bäst att ni pasar er. jag kommer ha fällor till förbannelse och akta er för den första fällan som redan kommer landa pladask på er när ni kliver innanför dörren. en hink med vatten!! :)

var på er vakt, för det är jag!!! :D


torsdag hela dagen lång

ännu en telefeonförsäljare. måste fixa det där med nix eller vad det heter. dock var denna telefonförsäljare trevlig och inte så "på". det var björn dom sökte så då dög inte jag att trakasera, det tackar jag för.

torsdag. jobba idag och imorgon. björn åker på en av de två årliga fiskeresorna imorgon. han blir borta fredag, lördag och söndag. hemkomst på söndag kväll. jag ska hålla mig sysselsatt och tankefri.

guif i sm final på lördag kväll. spännande! ska bli kul och se, hoppas verkligen att de vinner. tror de kan ha chans att göra de. hoppas, hoppas, hoppas! :)


trevlig helg!


sunday, bl(g)oody sunday.

söndag, bloody sunday! men idag är det en bra söndag. ingen söndags ångest. min första lediga dag av fyra möjliga faktiskt. ska bli skönt. men den fjärde dagen ska jag till tandläkaren så då blir det inge ledigt. kommer vara nerv vrak som vanligt. kan inte förstå att jag tycker det är så obehagligt. har i alla fall en bra tandläkare nu, bra det. städa, sen dejt! :)

lördag

lördag morgon. björn har gått till jobbet. jag har ätit frukost och läst tidningen. ska skruda om från pyjamas till kläder, sminka mig lite och packa väskan för jobb. ska göra ett stopp i slagsta. äta lunch och lapa lite sol innan jag cyklar vidare.

drömde jätte konstigt inatt. HAHA. jätte kul men jätte konstigt. undra om det betyder nåt. det får vi se när tiden är kommen.

jag vill att det ska bli sommar på riktigt nu. sommar, semester och sen sensommar :)

packa väskan var det ja, btw kommer min bror hem idag. adjö!

RSS 2.0