segt som sega gubbar

nu var de ju hujedamej hundra år sen jag skrev något vettigt här. ska försöka att bli bättre på det. läser andras bloggar och blir så avundsjuk att de har ork och lust att skriva så mycket som de gör. men nu är de min tur att spotta i nävarna och ta tag i det här med bloggen.

för tillfället håller jag på att tvätta, vart en inpuls tvättningen. var inte planerat men när jag skulle gå ner o kolla om det var ledigt i tvättis stugan så va det de och då är det ingen idé att ens tveka. det bli inte roligare någon annan dag.

plocka bort julen ska jag börja med också, men troligitvis kommer de bli så att jag börjar med de imorgon istället. har ingen lust, blir så mycket släpande upp och ner till förrådet då.

ikväll ska jag i alla fall laga lax till mig och älsklingen. kap-verde-laxen ska det bli :) godaste lax rätten! mozarella ost, spenat, lax och matlagningsgrädde serveras med potatis och en god sallad. björn har väl inte känt sig helt kry idag så då ska det bli kul överraska honom med det :)

övningskört idag igen, det går faktiskt bara bättre och bättre men nu måste jag bara tänka lite mer på hastigheten. kör alldeles för fort, eller jaa egentligen bara några kilometer för fort men det räknas det med så det måste jag verkligen tänka på.

vart lite skrivet idag i alla fall, kul! ska bli ändringen på bloggandet från min sida så nu ska jag förhoppningsvis ha ett nytt och färskt inlägg imorgon igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0